Ő volt Johnny Depp nagy szerelme: 14 év után ezért ment tönkre a kapcsolatuk

Johnny Depp és exfelesége, Vanessa Paradis 14 évig voltak együtt, szerelmüket egy filmszerep tette tönkre.

johnny-depp-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Johnny Depp és Vanessa Paradis 1994-ben ismerték meg egymást, közös barátokon keresztül, és a köztük lévő vonzalom már ekkor egyértelmű volt. 1998-ban kezdtek el randizni, nem sokkal később pedig összeházasodtak. Közös gyermekeik a 23 éves Lily-Rose Depp és a 20 éves Jack John Christopher Depp.

2012-ben minden megváltozott, amikor a férfi a Rumnapló forgatásán beleszeretett kolleganőjébe, Amber Heardbe. 

Johnny Depp szerelmét a filmforgatáson ismerte meg

A sármos színész még Vanessával élt együtt, amikor a Rumnapló című drámát kezdte el forgatni. A film 2011-ben debütált a filmvásznakon, nagy sikert és elismerést hozva a benne szereplő sztároknak. 

Heard Chenault szerepét alakította. A két sztár ekkor találkozott először egymással, és a köztük lévő vonzalom egyértelmű volt mindenki számára. Az együtt töltött időnek és a kémiának köszönhetően a színész kapcsolata megromlott feleségével, és még 2012-ben bejelentették a nyilvánosság előtt, hogy elválnak.

Kis idő elteltével felvállalták a kapcsolatukat, majd 2015-ben össze is kötötték az életüket. A házasságuk nem volt hosszú életű, 2017-ben már elengedték egymást kezét, ezt követően pedig durva perek és rágalmazási botrányok vették kezdetét.

Nem Johnny Depp és Vanessa Paradis volt az egyetlen, akik egy másik kolléga miatt mentek szét. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy kik azok a sztárpárok, akik egy filmforgatáson ismerték meg a szerelmet, ezzel búcsút intve előző kapcsolatuknak. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük