Undorító, Johnny Depp mit művelt Kate Moss-szal: a modell is csak értetlenkedett először
Johnny Depp nem a legromantikusabb módon adta át ajándékát Kate Mossnak.

GettyImages-75500531
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Moss egy még sosem hallott történetet árult el Johnny Deppről a brit Vogue-nak adott interjújában.

A magazin YouTube-csatornájára feltöltött videójában a népszerű modell a legikonikusabb ruháit elemezte ki, az egyik képen kiszúrt egy gyönyörű gyémánt nyakláncot, amit exétől, Depptől kapott, ám a színész nem akármilyen módon nyújtotta át neki az ékszert.

Johnny Depp így adta át ajándékát Kate Mossnak

Moss egy 1995-ben készült ruháját elemezte, amelyet a CFDA Fashion Awardson viselt akkor, a kreációt egy gyönyörű gyémánt nyaklánccal dobta fel, amit Johnny Depp ajándékozott neki, a színész egy nem túl higiénikus módszert választott, hogy átadja a drága kiegészítőt kedvesének.

GettyImages-77188070
Fotó: Kevin.Mazur / Getty Images Hungary

- Ezek voltak az első gyémántjaim. (...) Elmentünk vacsorázni, egyszer csak ezt mondta nekem: "Van valami a fenekemben, meg tudnád nézni?" Én erre: "Mi van?" Belenyúltam a nadrágjába, erre egy gyémánt nyakláncot húztam ki onnan - emlékezett vissza az estére.

A két sztár a '90-es évek egyik ikonikus párosának számított, végül négy év után elváltak útjaik. Moss számára évekbe telt, mire túljutott a szakításukon. Kettejük kapcsolata akkor került ismét a középpontba, amikor idén tavasszal tárgyalták Johnny Depp és Amber Heard ügyét. Az egyik meghallgatáson Moss is elmondta álláspontját, kiderült, a színész sosem bántotta őt, és nem lökte le a lépcsőn, ahogy azt Heard állította.

Lily-Rose Depp stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Johnny Depp lányának szép ruháit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük