Undorító, Johnny Depp mit művelt Kate Moss-szal: a modell is csak értetlenkedett először

Johnny Depp nem a legromantikusabb módon adta át ajándékát Kate Mossnak.

GettyImages-75500531

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Moss egy még sosem hallott történetet árult el Johnny Deppről a brit Vogue-nak adott interjújában.

A magazin YouTube-csatornájára feltöltött videójában a népszerű modell a legikonikusabb ruháit elemezte ki, az egyik képen kiszúrt egy gyönyörű gyémánt nyakláncot, amit exétől, Depptől kapott, ám a színész nem akármilyen módon nyújtotta át neki az ékszert.

Johnny Depp így adta át ajándékát Kate Mossnak

Moss egy 1995-ben készült ruháját elemezte, amelyet a CFDA Fashion Awardson viselt akkor, a kreációt egy gyönyörű gyémánt nyaklánccal dobta fel, amit Johnny Depp ajándékozott neki, a színész egy nem túl higiénikus módszert választott, hogy átadja a drága kiegészítőt kedvesének.

GettyImages-77188070
Fotó: Kevin.Mazur / Getty Images Hungary

- Ezek voltak az első gyémántjaim. (...) Elmentünk vacsorázni, egyszer csak ezt mondta nekem: "Van valami a fenekemben, meg tudnád nézni?" Én erre: "Mi van?" Belenyúltam a nadrágjába, erre egy gyémánt nyakláncot húztam ki onnan - emlékezett vissza az estére.

A két sztár a '90-es évek egyik ikonikus párosának számított, végül négy év után elváltak útjaik. Moss számára évekbe telt, mire túljutott a szakításukon. Kettejük kapcsolata akkor került ismét a középpontba, amikor idén tavasszal tárgyalták Johnny Depp és Amber Heard ügyét. Az egyik meghallgatáson Moss is elmondta álláspontját, kiderült, a színész sosem bántotta őt, és nem lökte le a lépcsőn, ahogy azt Heard állította.

Lily-Rose Depp stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Johnny Depp lányának szép ruháit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük