Kate Hudson ezért tartotta undorítónak a Matthew McConaughey-val való csókjelenetét: ő maga vallotta be
Kate Hudson és Matthew McConaughey csókjelenete messze nem volt olyan romantikus, mint a filmvásznon.

GettyImages-105026576
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Hudson és Matthew McConaughey több romantikus filmet készítettek már el együtt, az egyik a 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, a másik pedig a 2008-as Bolondok aranya.

A színésznőnek az utóbbi forgatásáról nem túl kellemes emlékei vannak, erről is mesélt Jonathan Ross műsorában, szúrta ki a Daily Mail.

Kate Hudson és Matthew McConaughey csókjelenete ezért sikerült rosszul

A 2008-as alkotásban Tesst és Finnt, egy elidegenedett férjet és feleséget alakítanak, akik újra egymásba szeretnek, miközben az elveszett kincs után kutatnak. Természetesen itt is volt csókjelenetük, amire nem túl szép emlékekkel tekint vissza.

Kate Hudson és Matthew McConaughey a Bolondok aranyában is együtt játszottak.
Kate Hudson és Matthew McConaughey a Bolondok aranyában is együtt játszottak.
Fotó: Profimedia

- Egyértelmű, hogy azt a csókot nem volt jó buli leforgatni. Az óceán, az úszás és a csókolózás nem mindig kellemes együtt. Történnek azért gusztustalan dolgok az óceánban - emlékezett vissza.

Ami megnehezítette a dolgukat, hogy mindketten próbáltak a víz felszínén maradni. Gwyneth Paltrow Goop podcastjában még azt is elárulta, hogy a partnerének az arca tiszta takony volt, ami miatt nem volt egyszerű számára a jelenet.

- Matthewnak és nekem voltak nagyon romantikus és nagyon nem romantikus jeleneteink is.

GettyImages-80597124
Fotó: Jon Furniss / Getty Images Hungary

Jonathan Rossnak bevallotta, ettől függetlenül imád McConaughey-val együtt dolgozni, és nyitott lenne például arra is, hogy leforgassák a Hogyan veszítsünk egy egy pasit 10 nap alatt? folytatását.

- Szeretek vele dolgozni, nem is tudom, ha lenne folytatása, akkor biztosan egy házassági konfliktussal kezdődne. Tényleg fogalmam sincs. Talán az lenne a címe, hogyan veszítsünk el egy férjet 20 év alatt? - viccelődött.

Matthew McConaughey feleségének legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Matthew McConaughey feleségének legszebb ruháit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük