George és Amal Clooney 4 éves ikrei igazi csínytevők: a sztárpár csak ritkán mesél a gyerekekről

George Clooney különféle csínyekre tanítja gyerekeit.

George és Amal Clooney ikrei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

George és Amal Clooney nem azon sztárpárok közé tartoznak, akik rendszeresen a gyermekeiket mutogatják a médiában, emellett, ha interjút adnak, csak ritkán hozzák szóba őket.

Ella és Alexander idén nyáron lettek négyévesek, mint minden gyerkőc, ők is nyitottak a rosszalkodásra, ehhez pedig édesapjuk is szívesen asszisztál, derült ki a sztárpár friss interjújából, amit az Entertainment Tonightnak adtak.

George és Amal Clooney ikrei

A The Tender Bar premierjének vörös szőnyegén adott egy gyorsinterjút a házaspár. Az újságíró arról kérdezte őket, hogyan élték meg a koronavírus miatti karanténidőszakot, erre ez volt a válaszuk:

GettyImages-1344678075
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Minden rendben volt. Persze rossz érzés volt, hogy ilyen dolgok történtek a világunkban, érti? Viszont a gyerekeink most négyévesek, és csupán két és fél évesek voltak, amikor elkezdődött ez az egész zűrzavar, így annyira sok mindenről nem maradtak le. Úgyhogy nem kellett trigonometriát tanítanom nekik otthon - magyarázta a színész és rendező.

Amal ezután viccesen megjegyezte, hogy a férje azért egész jó tanár volt az elmúlt másfél évben.

- Egyelőre főleg csak csínytevéseket tanít a gyerekeknek, de meglátjuk, hová tud fejlődni ez még.

Clooney-ról köztudott, hogy gyakran vicceli meg a kollégáit a forgatásokon, például Brad Pittnek is több alkalommal főhetett a feje miatta. Úgy tűnik, az alma tényleg nem esik messze a fájától, még 2020-ban a színész bevallotta, hogy Ella és Alexander pont abban a korban vannak, amikor a határokat feszegetik, így sűrűn előfordul, hogy rossz fát tesznek a tűzre. 

GettyImages-454879154
Fotó: Rachel Murray / Getty Images Hungary

A házaspár szépen neveli a kicsiket, mivel mind a ketten elfoglaltak, így nem egyszerű nekik sem, de szerencsésnek érzik magukat, hogy megtalálták egymást.

- Szerencsém van, hogy egy ilyen támogató partnerre leltem. Persze elég mozgékony életet élünk, de sikerül megoldanunk mindent, ez pedig egy iszonyatosan jó érzés - tette hozzá az ügyvédnő.

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Bella Kidman Cruise képeit.

Friss fotón Tom Cruise és Nicole Kidman lánya: a 28 éves Bella művészként keresi a kenyerét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük