George Clooney nem akart gyereket: ez a beszélgetés zajlott le Amallal, amikor meggondolta magát

George Clooney a családalapításról vallott.

george-clooney-amal-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney-t évekig Hollywood első számú agglegényeként emlegették, a sztár sokáig nyíltan vállalta, hogy nincs a családalapítás a tervei között, azonban miután megismerte Amal Alamuddint, gyökeresen megváltozott az élete.

2014-ben kötötték össze az életüket, ikreik, Alexander és Ella 2017 júniusában látták meg a napvilágot. A színész a WTF with Marc Maron podcastban mesélt arról az érzelmes pillanatról, amikor Amallal megbeszélték, hogy belevágnak a családalapításba.

George Clooney a családalapításról

A hatvanéves színész Marc Maronnak elmesélte, hogy mennyire nem volt a tervei között a nősülés és a családalapítás.

GettyImages-845148780
Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

- Figyelj, én nem akartam megházasodni, nem akartam gyerekeket. Aztán ez a rendkívüli emberi lény belépett az életembe, én pedig őrülten beleszerettem. Már a megismerkedésünk első percétől tudtam, hogy most minden más lesz - magyarázta.

2013-ban szerettek egymásba, majd egy évvel később Olaszországban kötötték össze az életüket. Pár évig csak kettesben voltak, majd eljött a fordulat, amikor megbeszélték, hogy vállaljanak gyereket, a szituáció körülményeit így írta le:

- Nagyjából már egy éve voltunk házasok, a barátaink házában voltunk, nekik voltak gyerekeik, akik hangosan és kellemetlenül viselkedtek, én magamban azt gondoltam, te szent sz*r. Kimentünk Amallal a kertbe, hogy sétáljunk. Ahogy mentünk, megszólalt: "Borzasztó szerencsések vagyunk ebben az életben." Erre azt válaszoltam neki, hogy igen, tényleg szerencsések vagyunk, hiszen egymásra találtunk. Ezután a feleségem ezt mondta: "Úgy tűnik, ezt a szerencsét meg kéne osztanunk más emberkékkel is."

GettyImages-969615868
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

A szívtipró egy pillanatra elgondolkodott, majd reagált felesége ötletére:

- "Nos, úgy értem, ha benne vagy..." Erre azt mondta nekem, hogy meg kéne próbálnunk. Le kell szögeznem, hogy ez egy nagyon érzelmes pillanat volt, mert meg voltam győződve arról, hogy ez nem az én sorsom ebben az életben, és énnekem ezzel nem is volt gondom - tette hozzá. 

Amal Clooney édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Amal Clooney édesanyja, Baria Alamuddin.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük