Emlékszel Carol nővérre a Vészhelyzetből? Friss fotón az 55 éves Julianna Margulies

A Vészhelyzet legnépszerűbb szereplőiről friss képeket gyűjtöttünk össze.

julianna-margulies-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vészhelyzet volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb kórházas sorozata, melynek szereplői közül egyértelműen George Clooney futott be a leginkább, aki a mai napig Hollywood A-listás színészei közé sorolhatja magát. Az 1994-től 2009-ig tartó sorozatban rengeteg színész tűnt fel, sokak legnagyobb kedvence Julianna Margulies volt, aki Carol nővért játszotta.

A Vészhelyzet szereplői friss fotókon

Az 55 éves színésznő 2021-ben jelentette meg memoárját Sunshine Girl: An Unexpected Life címmel, amelyben arról is lerántotta a leplet, hogy George Clooney valójában plátói szerelme volt, mindketten vonzódtak egymáshoz, de sosem jöttek össze végül. A vonzalom jól jött, hiszen a sorozatban a karaktereik szerelmesek voltak egymásba.

2000-ben hagyta ott a sorozatot, pedig a készítők 27 millió dollárt ajánlottak neki, hogy maradjon, vallotta be Oprah Winfrey-nek. Már előre eltervezte, mit kezd az életével, miután kiszáll a sikerszériából, erre akkor jött a csábító ajánlat. Mindenki azt javasolta neki, hogy fogadja el a pénzt, ő viszont tovább akart lépni, bevallása szerint még egy égi jelet is kapott az élettől.

- Egy barátom mondta, hol lehet spiritualitással foglalkozó könyveket venni, én akkor már egy ideje tanulmányoztam a buddhizmust. Bementem a boltba, végighúztam az ujjamat a könyveken, majd megálltam egynél, ami az Awakening the Buddha Within címet viselte. Megvettem, majd hazamentem. Bementem a szobámba a könyvvel, behunytam a szemeim, majd a kiadvány belsejében ráböktem egy helyre az ujjammal. Kinyitottam a szemeim, és ez a mondat csapta meg a szemeim: "Tudtam, hogy többet akarok tanulni, nem pedig többet keresni" - emlékezett vissza a különleges élményére.

Nemcsak a Vészhelyzettel, hanem A férjem védelmében című sorozattal is összeforrt egy életre a neve.

Ami a magánéletét illeti, 2007-ben mondta ki a boldogító igent jogász férjének, Keith Lieberthalnak, kisfiuk, Kieran 2008-ban látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Vészhelyzet sztárjai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük