Emlékszel A klinika Udo dokijára? A 66 éves Sascha Hehn ilyen sármos

Sascha Hehn 2019 óta nem forgat.

Sascha Hehn 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sascha Hehn olyan népszerű sorozatokban szerepelt, mint a Derrick vagy az Álomhajó, de a magyar nézők zöme A klinika című sorozattal azonosítja, a Münchenben született színész idén októberben már a 67. születésnapját ünnepelheti.

Sascha Hehn így megváltozott A klinika óta

A klinika 1985-től 1989-ig futott, hazánkban 1988-ban mutatták be először, de az elmúlt években sűrűn ismételték a tévécsatornák. Sascha Hehn Brinkmann professzor fiát, Udót alakította.

A klinika mellett az Álomhajó című sorozattal is azonosítják, 1981 és 2019 között alakította Victor Burgert. Sokáig élvezte ezt a szerepét, hiszen több gyönyörű, egzotikus helyen forgattak, így körbeutazta az egész világot, erről az RND-nek adott interjújában mesélt, ám 2019-ben otthagyta a szériát.

- Végül csak a régi történetek ismétlődtek meg. A mottó szerint: a közönség ezt úgysem veszi észre. A rendező pedig futószalagon gyártotta az epizódokat. Végül a dramaturgiai hibák is elviselhetetlenné váltak, a rendelkezésre álló pénzmennyiséggel ez számomra teljesen érthetetlen jelenség volt - mesélt arról, miért lépett ki hosszú évtizedek után a sorozatból.

Mióta otthagyta az Álomhajót, nem vállalt el munkát, bár érkeztek ajánlatok, de ha a pénzzel nincs megelégedve, akkor arra nemet mond.

- Volt egy krimisorozat, amit szívesen elvállaltam volna, de fele annyit ajánlottak, amennyi összeghez hozzászoktam, így visszautasítottam a felkérést.

Instagram-oldalát elnézve békésen éli nyugdíjas éveit, horgászik, golfozik, és kiegyensúlyozott kapcsolatban él évek óta párjával, Gloriával. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Sascha Hehn a '80-as évek óta.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük