A 85 éves Alain Delon mosolygós címlapfotója: remekül fest a francia legenda
Alain Delon a Paris Match címlapjára került.

alain-delon-covr
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon az egyik legnépszerűbb francia színész a világon, 1957-ben jelent meg az első mozifilmje Amikor az asszony összezavarodik címmel, ám a '60-as évek hozták meg neki az igazi sikereket, olyan alkotásokban szerepelt, mint a Ragyogó napfény, a Rocco és fivérei, A párduc, A szamuráj, A medence vagy A zsaru. 

2012-ben vonult vissza a színészkedéstől, sajnos az elmúlt években egészségügyi gondjai voltak, 2019-ben stroke-ot kapott, a párizsi Pitié-Salpêtrière-ben műtötték meg, majd egy svájci klinikán lábadozott. Szerencsére mostanra jobban érzi magát, ezt bizonyítja legfrissebb címlapfotója is.

Alain Delon a Paris Match címlapján

A Paris Match felkérésére pózolt a fotósnak, a címlapra egy mosolygós felvételt választottak ki róla, mellette van fehér kutyusa is. A magazin Instagram-oldalára is feltöltötte a képet, amely alá rengeteg jókívánság és pozitív komment érkezett: "Nagyon tisztelem Mr. Delont, vigyázzon magára és kutyájára, az állatok sokkal jobb társak sokszor, mint néhány ember. Sokan elfelejtik, hogy egyszer ők is megöregszenek." "Minden tiszteletem és csodálatom e legenda felé, aki Franciaország nevét még ismertebbé tette a bolygónkon. Hatalmas gratuláció jár Delon úrnak!" - fogalmazták.

A lapnak adott interjút is, jó barátja, Cyril Viguier újságíró készíthette el vele az anyagot. A találkozójukat Delon otthonában szervezték le, érdekesség, hogy 1971 óta ő a tulajdonosa egy birtoknak, ami Douchy-Montcorbon városában található. Elmondta, a lábadozása alatt japán származású kutyusa, Hiromi végig ott volt mellette. Egyedül él az otthonában, nincsen társa.

- Nagyon nehéz ez, de időnként ezt is lehet értékelni. Egyedül a gyermekeim mulasztják el a magányosság érzését. Azonban csak ritkán látom őket, hiszen már mind felnőttek, és nekik is megvan a saját életük. Mindenki elfoglalt, valakinek már saját gyereke is van - fogalmazta.

A színésznek négy gyermeke született: Christian Aaron Boulogne 1962-ben, Anthony Delon 1964-ben, Anouchka Delon 1990-ben és Alain-Fabien Delon 1994-ben látta meg a napvilágot. Legidősebb gyermeke a Nicóval való viszonyából lett, középső fiát volt felesége, Nathalie hozta a világra, míg a két kisebbiknek Rosalie van Breemen modell az édesanyja.

Volt feleségével, Nathalie-vel a válásuk ellenére is roppant szoros volt a kapcsolata, a színésznő végül 2021 januárjában hunyta le örökre a szemeit, rákos volt. Anthony fiuk ott volt mellette élete utolsó perceiben, végül az asszony a gyermeküket kérte meg arra, hogy mondja meg az orvosoknak, kapcsolják le az őt életben tartó gépekről.

- Természetesen tudtam erről. Tisztában voltam vele, hogy felkészült a halálra, és már menni akart. Úgy gondolta, nincs semmi értelme már itt lennie. Az utolsó beszélgetésünknél igazat adtam neki ebben. Szomorú voltam, amikor elment.

Anthony Delon irtó sármos pasi

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Alain Delon középső fia.

Ezt is szeretjük