A 47 éves Gabriela Spanic smink nélküli képe: ekkora a különbség, ha nincs rajta festék
Gabriela Spanic megmutatta természetes arcát.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic, a Paula és Paulina sztárja aktívan posztol Instagram-oldalára, fotóin mindig fantasztikusan fest a színésznő, emellett a sok sportnak köszönhetően az alakja is kifogástalan.

A 47 éves sztár hazánkban is bemutatta remek formáját és tánctudását, a TV2-n a Dancing With The Stars versenyzője volt, végül a második helyen végzett. Csütörtökön különleges poszttal lepte meg a rajongóit, ugyanis smink nélkül mutatkozott.

Gabriela Spanic smink nélküli fotója

A színésznőre nem jellemző, hogy smink nélkül mutatkozna, bár szerintünk remekül áll neki a természetesség, ezzel a rajongói is egyetértettek. Friss fotója alatt rengeteg pozitív kommentet kapott. 

Gabriela Spanic kisminkelve és anélkül.
Gabriela Spanic kisminkelve és anélkül.
Fotó: TV2/Dancing With The Stars, Instagram/Gabriela Spanic

Egy rövid videóban az arcápolási rutinját is megmutatta: első lépésben arctisztítót használ, ami eltávolítja a szennyeződéseket, de még a smink maradványokat is, majd második lépésben ránctalanító kencét használ, amely fényvédőt is tartalmaz. A teljes videót az alábbi Instagram-posztjában nézheted végig. Ő személy szerint dr. Juan Sanchez Castillo bőrgyógyász termékeit részesíti előnyben.

2016-ban a People magazinnak is elárulta pár szépségtippjét, akkor elmondta, hogy a rendszeres rendszeres hidratálás elengedhetetlen ahhoz, hogy az embernek szép legyen a bőre. Sokan megvádolták az elmúlt években plasztikával, de ezeket tagadta a lapnak adott másik interjújában.

- A sminkmesterek mindig azt mondják, hogy nagyon szép bőröm van, ez viszont nem azért van, mert bármit is átoperáltattam volna magamon. Megnevettetnek azoknak az irigy emberek, akik úgy vélekednek rólam, hogy a plasztika miatt vagyok csinos. Nem, minden természetes az arcomon - fogalmazta akkor.

Hozzátette, sosem fog már úgy kinézni, mint anno, 24 éves korában a Paula és Paulina sorozatban, nem érti, miért várják el ezt tőle páran, hiszen minden ember folyamatosan változik az évek alatt.

Gabriela Spanic bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Gabriela Spanic bikinis képeit.

Ezt is szeretjük