Emlékszel A dadus sztárjára? A 63 éves Fran Drescher fantasztikus formában van
Fran Drescher a mai napig remek formában van.

fran-drascher-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A dadus című vígjátéksorozat 1993 és 1999 között futott a tévében. A tengerentúlon és hazánkban is egyaránt népszerű volt a megkapó történet. A nagyszájú eladólány, Fran egy véletlen folytán keveredett a dúsgazdag producer három gyereke mellé, mint nevelőnő. Hamar felkavarta a háztartásban az állóvizet szókimondó stílusával, és különböző vicces szituációkba sodorta magát.

A sorozat írója, rendezője, producere és főhősnője a gyönyörű Fran Drescher volt, aki a való életben is ugyanolyan karizmatikus, mint az általa megformált karakter.

Fran Drescher így fest 63 évesen

A színésznő 63 évesen elképesztően jól néz ki, szinte megtippelni sem lehetne a korát. Ezt a felvételt még júniusban posztolta Instagram-oldalára.

Persze változott a show kezdete óta eltelt 27 évben, de méltósággal viseli az öregedést. Ráncai egyáltalán nem zavarják, ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy előszeretettel mutatja meg az arcát smink nélkül is a rajongóinak.

Hisz abban, hogy ha vigyáz az immunrendszerére, és figyel arra, mit eszik, akkor azt előbb-utóbb meghálálja a teste. Igyekszik minden helyzetben pozitív maradni, és követőinek is ezt hirdeti. Minden képéről és videójáról sugárzik a jókedv és az életerő.

Pedig egyáltalán nem volt könnyű élete, 2000-ben méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, ennek következtében el kellett távolítani az egész petefészkét. Miután meggyógyult, elhatározta, hogy könyvet ír a betegségéről, amit 2002-ben adott ki Cancer Schmancer címen. 

fran dreschner 90
Fotó: Getty Images Hungary

Megalapította 2007-ben az azonos elnevezésű nonprofit szervezetét azért, hogy támogassa sorstársait. Háromlépéses programjukba foglalják a megelőzés fontosságát, a tünetek korai észlelését, illetve felhívják a figyelmet azokra a termékekre, amelyeknek rákkeltő hatásuk lehet.

A show-biznisztől sem fordított hátat, sőt visszatért a szituációs komédiák világába. Legújabb, Indebted című sorozatában feleséget alakít, aki férjével kénytelen beköltözni fiuk házába, miután teljesen becsődöltek anyagilag.

Így fest most az Egy rém rendes család Peggy Bundyja

Az Egy rém rendes család Peggy Bundyja így megváltozott a sorozat óta.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük