Eugénia hercegnő gyönyörű fotót posztolt kisfia születése után: a pici a királynő 9. dédunokája

Eugénia hercegnő egy egészséges kisfiúnak adott életet.

eugénia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő egyik kedvenc unokájáról, Eugénia hercegnőről 2020 szeptemberében derült ki, hogy első gyermekét várja a szíve alatt.

Férjével, Jack Brooksbankkal alig várták, hogy végre szülői örömök elé nézzenek, végül a kis csöppség 2021. február 9-én jött világra, ezt a Buckingham-palota is megerősítette hivatalos közleményében, illetve a közösségi médiában is.

Eugénia hercegnő ezzel a képpel jelentette be, hogy megszült

Eugénia az Instagram-oldalára egy gyönyörű, meghitt felvételt posztolt, amin ő és férje a kisgyermekük kezét fogja. A poszthoz nem írt semmit, csak három kék színű szív emojit tett. A színnel a baba nemére utalt, a szívecskék száma pedig hármójukat szimbolizálja.

Fél nap alatt közel félmillióan lájkolták a felvételt a közösségi oldalon, számos gratulációt és jókívánságot kaptak a rajongóktól világszerte.

A hercegnő a Portland Kórházban hozta világra a picit, aki 3657 gramm súllyal született. A nevét egyelőre nem tették közzé, ami a királyi családban nem szokatlan eljárás. Katalin hercegné és Vilmos herceg mindhárom gyereküknél úgy járt el, hogy a születés időpontja után két nappal tették csak közzé a neveket. Harry herceg és Meghan hercegné is hasonlóan tett a kis Archie esetében, így valószínűleg Eugénia sem fogja megszakítani a hagyományokat.

A kisfiú Erzsébet királynő kilencedik dédunokája: 2010-ben született meg az első, Savannah Phillips, akinek édesapja Anna hercegnő fia, Peter Phillips, kishúga, Isla 2012 óta a család tagja. A lányokat követte Katalin és Vilmos elsőszülött gyermeke 2013-ban, György herceg, 2014-ben Anna hercegnő lánya, Zara is édesanyává vált, egy kislánynak, Miának adott életet, egy évvel később Charlotte hercegnővel gyarapodott a népes família, öccse, a 2018-ban született Lajos lett Erzsébet hatodik dédunokája, Zara ugyanebben az évben még egy lányt szült, Lenát. 2019-ben Harry herceg és Meghan hercegné is szülőkké váltak, így Archie lett a nyolcadik dédunoka.

Már ilyen nagyok Katalin és Vilmos gyermekei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes volt Charlotte hercegnő és a két kis herceg, György és Lajos, amikor színházba mentek tavaly év végén a szüleikkel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük