Katalin ezzel nem lopta be magát a gyerekei szívébe: kiderült, mit utálnak otthon György hercegék
Katalin hercegné maga vallotta be, mi az a dolog, amitől irtóznak a gyerekei.

katalin cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus és a karanténidőszak sok szülő életét megváltoztatta, ez alól Katalin hercegné és Vilmos herceg sem kivétel.

A gyerekek közül György és Charlotte már iskolások, Lajos herceg az egyetlen, aki még nem jár suliba közülük, az otthontaníttatásukat a hercegné intézte természetesen, erről még 2020 tavaszán úgy nyilatkozott, hogy bizony vannak is konfliktusok a testvérek között, ugyanis a kis trónörökös szívesebben oldaná meg a húga házi feladatait. A közös tanulás mellett egyéb, új feladatokkal is szembe kellett néznie Vilmos feleségének, erről egy online beszélgetésen vallott.

Katalin ezzel nem lopta be magát a gyerekei szívébe

Katalin három szülővel és egy iskolaigazgatóval beszélgetett a karanténidőszak nehézségeiről, ebben a témakörben ő is érintett, így volt miről beszélgetniük. Az igazgató arra kérte a hercegnét és a többi szülőt, hogy jellemezzék egy szóval, milyen a gyereknevelés a pandémia alatt. Katalinnak erre az volt a válasza, hogy kimerítő. El is magyarázta, miért éli meg így.

- Úgy gondolom, hogy szülőként megvannak az alapfeladatok, amit eddig is elvégeztél mindennap, de a lezárás miatt újabb olyan szerepeket kellett vállalnunk, amelyekben támogattak vagy segítettek volna bennünket egy másik élethelyzetben - magyarázta.

Erre felhozott egy olyan új feladatkört, amit előtte sosem csinált a gyerekeinél, ám ezzel sajnos nem lopta be magát a kicsik szívébe.

- Én lettem a fodrászuk a karantén alatt, a gyerekeim kész horrorként élik meg, hogy látják, én vágom le a hajukat - mondta nevetve.

Györgyöt, Charlotte-ot és Lajost utoljára 2020 decemberében láthattuk, mind a hármójuknak csinos volt a frizurája, így ha még a gyerekek nem is szeretik, hogy az anyjuk lett az új fodrászuk, ettől függetlenül Katalin nagyon jó munkát végzett.

GettyImages-1230070119
Fotó: Getty Images Hungary

Az otthoni tanítás is szerinte sokat kivesz a szülőkből.

- Tanárokká kellett válnunk, és azt tapasztaltam, hogy annyi különböző irányba húztak engem, de még ennek ellenére is próbáltam a legjobbat kihozni magamból. Azonban a nap végére mindig úgy éreztem, hogy kimerültem - tette hozzá.

Az igazgatónő is egyetértett a véleményével, illetve a másik három szülő is hasonló nehézségekről számolt be, ami valahol ott érthető is, hiszen korunk iskolásait nevelő anyáknak és apáknak eddig sosem kellett még a tanárok helyét átvennie ideiglenesen. Persze eddig is voltak olyan lelkiismeretes szülők, akik iskola után, a délutáni órákban együtt gyakoroltak a gyerekükkel, esetleg segítettek neki a házi megírásában, de azokat az anyagokat, amiket akkor átvettek közösen, már valószínűleg az iskolában egy tanár is elmagyarázta az óra folyamán.

Katalin legszebb ruhái 2020-ból

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban láthattuk tavaly a hercegnét.

Ezt is szeretjük