Erzsébet királynő az éjszakára bekerült a kórházba: ilyen most az állapota

Erzsébet királynő most már a windsori kastélyban pihen.

erzsébet-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még október 20-án számoltunk be arról, hogy egyik pillanatról a másikra lemondták Erzsébet királynő észak-írországi turnéját.

A 95 éves uralkodónő ugyanezen a napon a kórházba is bekerült, közölte a The Daily Mail.

Erzsébet királynő kórházba került

A palota 11 óra után nem sokkal jelentette be, hogy Erzsébet királynő mégsem utazik Észak-Írországba, pár órával később a londoni VII. Edward király kórházba szállították, ahol előzetes kivizsgálásokon esett át. A szerda éjszakát az intézményben töltötte, a palota indoklása szerint gyakorlati okokból maradt ott egy estére.

GettyImages-1235733168
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Csütörtök délelőtt már el is hagyhatta a kórházat, és mire ebédidő lett, akkora már a windsori kastélyában pihenhetett le. A hét maradék időszakát itt tölti, az orvosai tanácsára főleg pihenéssel fog telni ez a néhány nap. A királynő utoljára 2013 márciusában töltött egy éjszakát a kórházban, akkor gyomorbántalma miatt kezelték az orvosok.

A lap úgy értesült, hogy Erzsébet jó hangulatban van, például tegnap az íróasztalánál a brit kormány hivatalos dokumentumait nézte át, ebből úgy tűnik, hogy a királynő nem nagyon szereti haszontalanul tölteni az idejét. A palota szóvivője szerint teljesen érthető, hogy az orvosok elővigyázatosak az uralkodónővel.

GettyImages-1235999839
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Erzsébet számára nem volt egyszerű ez az év, amellett, hogy Harry és Meghan botrányos nyilatkozataitól volt hangos a sajtó, élete nagy szerelmét, Fülöp herceget is elveszítette 2021 tavaszán.

Rajongói egyre jobban aggódnak érte, a múlt héten járóbottal jelent meg a nyilvánosság előtt, utoljára 2003-ban, a térdműtétje után kellett ilyen segédeszközt használnia. Az orvosai egyre óvatosabbak, már azt is megtiltották neki, hogy alkoholt fogyasszon, emellett a héten egy kétnapos turnéját is le kellett mondani. 

Erzsébet királynő testdublőre

Tudtad, hogy a királynőnek külön dublőre van? Cikkünkből megismerheted Ella történetét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük