Enrique Iglesias ikrei 3 évesek lettek: szülinapos fotót posztoltak Nicholasról és Lucyról
Enrique Iglesias ikrei már ilyen nagyok.

enrique-iglesias-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova három gyermeket nevelnek, a sztárpár ikrei, Nicholas és Lucy 2017 decemberében születtek meg, a család legkisebb tagja, Mary, vagy ahogy otthon nevezik, Masha 2020 januárjában jött a világra.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova ikrei háromévesek lettek

Nagy nap volt a tegnapi az Iglesias családban, ugyanis Nicholas és Lucy harmadik születésnapját ünnepelték meg. A kisgyerekeket szüleik csak ritkán, kivételes alkalmakkor mutatják meg közösségi oldalaikon a rajongóknak, ám a szülinap alkalmából Anna Kournikova kitett egy-egy friss képet a fiúról és a lányról is. Az ikreknek hatalmas nagy, barna szemeik vannak, amelyekkel biztosan megigéznek mindenkit a családjukban. A rajongók is imádták a képeket, többen leírták, mennyire szép gyerkőcök.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos fotókat töltöttek fel az ikrekről születésnapjuk alkalmából, emellett további képeket is láthatsz a sztárpár gyönyörű gyermekeiről.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük