Emily Blunt piros bőrruhát húzott a premierre - Élete legdögösebb szettjében mutatkozott

Férje, John Krasinski alig tudta levenni a szemét róla közös filmbemutatójukon.

emily-blunt-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megérkezett a mozikba a Hang nélkül című horrorfilm folytatása. A New York-i díszbemutató vörös szőnyegén egyaránt felvonultak az alkotók és a színészek. A főszereplő, Emily Blunt külseje mellett nem lehetett elmenni, iszonyú dögös ruhában érkezett a premierre.

A 37 éves sztár minden nyilvános megjelenésekor csinosan öltözködik, de inkább a visszafogottabb stílus jellemzi. Most azonban megmutatta, hogy van egy bevállalósabb énje is, tűzpiros ruhája csak úgy vonzotta a tekinteteket.

Emily Blunt piros bőrruhája

A színésznő egyik kedvenc tervezője, Alexander McQueen darabját választotta. A ruhaköltemény mély dekoltázsával és bőranyagával szexi megjelenést kölcsönzött neki. Testre simulós fazonja pedig megmutatta, hogy milyen hibátlan az alakja. 

A kreációt csipke alsó része tette még különlegesebbé, ami egy csipetnyi eleganciát is vitt a dögös szettbe. Mivel ruhája önmagában feltűnő volt, kiegészítők terén az egyszerű, de nagyszerű elvét követte. Arany magas sarkú szandált és színben hozzá passzoló fülbevalót viselt.

A film rendezője - ugyanúgy, mint az első résznél - a szőke szépség férje, John Krasinski volt, akit szintén lenyűgözött felesége látványa, szinte el sem mozdult mellőle. Égszínkék öltönyben pózolt kedvese mellett, fejedelmi párt alkottak a fotósok előtt.

A sztárpár már kilenc éve mondta ki a boldogító igent. Két kislányuk van, Hazel 2014-ben született, míg Violet 2016-ban látta meg a napvilágot.

Hollywood álompárja

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar idén február elején ünnepelhették meg szerelmük 20. évfordulóját. Az álompár az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán ismerkedett meg, mégis csak 2000-ben szerettek egymásba. Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár közös fotóit.

Ezt is szeretjük