A 74 éves Helen Mirren csillogó estélyiben vonult a Berlinalén - Nagyon elegáns volt a színésznő
Igazi díva volt a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén.

helen-mirren-borito
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

70. alkalommal nyitotta meg kapuit a Nemzetközi Berlini Filmfesztivál, vagyis a Berlinale. Mint minden évben, így ezúttal is rengeteg világsztár tette tiszteletét az eseményen, idén Helen Mirren keltette a legnagyobb feltűnést.

A 74 éves sztár jó pár évet egészen biztosan letagadhat a korából, hiszen ragyogóan fest. Stílusérzéke is kifogástalan, a díjkiosztó gálákon mindig fenségesebbnél fenségesebb ruhákat ölt magára. Ezúttal sem nyúlt mellé, szemkápráztató ruhakölteményben jelent meg.

Így festett Helen Mirren a vörös szőnyegen

Királynőként ragyogott fekete estélyijében, amelyet az aljától a tetejéig csillogó drágakövek díszítettek. A ruha kialakítása sem volt hétköznapi, míg szoknyarésze több réteg tüllből állt, addig ujja és nyaka átlátszó anyaggal tette sejtelmessé az összhatást.

Mivel a kreáció önmagában ragyogóan festett, így a színésznő a visszafogottabb kiegészítők mellett döntött, egy klasszikus, fekete bokacsizmával és ezüst kézitáskával tette teljessé a szettet. Ékszerek terén sem tudott mellényúlni, hosszú, gyöngyös fülbevalója remekül állt neki.

Szinte az összes szakmai elismerést bezsebelte már: Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjjal is büszkélkedhet. Ezúttal sem tért haza üres kézzel. Csütörtök este életművéért zsebelte be a Tiszteletbeli Aranymedvét. A fesztivál az egyik leghíresebb filmjével ünnepelte kitüntetettjét, A királynőt vetítették a közönségnek.

Helen Mirren vitte a prímet a Golden Globe-gálán

A 74 éves színésznő valóságos stílusikon, sosem tud mellényúlni, ha ruhaválasztásról van szó. Míg a filmpremiereken a vagányabb oldalát is sokszor megcsillogtatja, addig a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken szinte királynőként tündököl. Az Oscar előszobájának is becézett díjátadón egy vörös színű Dior estélyit húzott, amiben csak úgy pörgött-forgott a fotósok kedvéért. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a 77. Golden Globe-gálán a hatvan fölötti sztárok.

Ezt is szeretjük