Jane Fonda csillogó, vörös estélyit húzott - 82 évesen is fantasztikusan fest
Jane Fonda nagyon csinos volt az idei Oscar-gálán.

jane fonda cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vasárnap esti Oscar-gálán számos világsztár részt vett, nemcsak a fiatalabb generáció, hanem az iparban több évtizede tevékenykedő legendák közül is páran ott voltak az eseményen.

Például Robert De Niro, Al Pacino, a női hírességek közül pedig Jane Fonda jelent meg a díjátadón.

Jane Fonda éveket letagadhat a korából

A 82 esztendős színésznő komoly feladatot kapott, ugyanis ő jelentette be az est legfontosabb kategóriájának, a legjobb filmnek járó díj nyertesét.

A színpadra egy csillogó, vörös estélyiben lépett, ami remekül állt neki. A kreációt Elie Saab divattervező álmodta meg. Első ránézésre az ember meg sem mondaná róla, hogy 2019 decemberében már a 82. születésnapját ünnepelte, bátran letagadhatna a korából vagy tíz évet.

Jane Fonda igazi legendának számít az álomgyárban, 1960-ban debütált a filmvásznon, tíz évvel később kapta meg élete első Oscar-jelölését A lovakat lelövik, ugye? című alkotás miatt, bár ekkor nem sikerült hazavinnie az aranyszobrocskát, két évvel később már őt választotta az Akadémia a legjobb színésznőnek. Akkor a Klute-ban nyújtott alakításával győzte meg a döntő bírákat. 1979-ben a Hazatérés című filmért kapta meg az elismerést második alkalommal.

Ők voltak az idei Oscar-gála legszebb sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen káprázatos ruhakölteményekben vonultak a sztárok az idei Oscar-gála vörös szőnyegén.

Ezt is szeretjük