Helen Mirren 74 évesen is gyönyörű - A Golden Globe egyik legcsinosabb sztárja volt

A 60 fölötti sztárok is elragadóan néztek ki a vasárnap esti Golden Globe-gálán.

Golden Globe 2020 60 feletti sztárok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"A divat változik, a stílus örök" - ez a szállóigévé vált megjegyzés még Coco Chanel szájából hangzott el annak idején. A legendás mondat számtalan olyan színésznőre találó, akik bár már bőven hatvan fölött vannak, mégis, ha a vörös szőnyegre lépnek, egyből eláll az emberek lélegzete tőlük. A vasárnap megtartott Golden Globe-gálán Helen Mirren is hasonló reakciót váltott ki sokakból. 

A 74 éves színésznő valóságos stílusikon, sosem tud mellényúlni, ha ruhaválasztásról van szó. Míg a filmpremiereken a vagányabb oldalát is sokszor megcsillogtatja, addig a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken szinte királynőként tündököl. Az Oscar előszobájának is becézett díjátadón egy vörös színű Dior estélyit húzott, amiben csak úgy pörgött-forgott a fotósok kedvéért. A mesés ruhához gyémántnyaklánc dukált, ami csak még előkelőbbé tette a megjelenését.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a 77. Golden Globe-gálán a hatvan fölötti sztárok.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük