Az 50 éves Renée Zellweger irtó szexi estélyit húzott - A gála legszebb sztárja volt
Renée Zellweger estélyije telitalálat volt.

renee zellweger cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este rendezték meg Beverly Hillysben a Women’s Cancer Research Fund éves adománygyűjtő gáláját, ami a nőket érintő rákos megbetegedések korai diagnosztizálását, kezelését és hatékonyabb megelőzését kívánja fejleszteni és segíteni.

Számos híresség részt vett a rendezvényen, köztük volt Renée Zellweger is, aki egyértelműen ellopta a show-t káprázatos esélyi ruhájával a vörös szőnyegen.

Renée Zellweger élete egyik legdögösebb estélyijét viselte

A kétszeres Oscar-díjas színésznő egy nagyon dögös ruhát választott az alkalomra, míg a felső részét csipkeanyagból készítették, addig a szoknyáját úgy tervezték meg, hogy még a lábait is meg tudta benne villantani. Nagyon csinosan festett az estélyiben, ami szépen kihangsúlyozta karcsú alakját. Nem mindenki merte volna bevállalni ezt a kicsit merészebb, mégis elegáns kreációt.

Az ötvenéves sztár azért is vett részt az eseményen, mivel egy díjat, a Courage Awardot vehette át. Az elismerést a jótékonysági munkásságáért kapta, az elmúlt években többször támogatta az emlőrákkal kapcsolatos kutatásokat, illetve a prevenciót is népszerűsítette, írta meg róla a The Hollywood Reporter.

Jól indult a 2020-as év, ugyanis a Judyban nyújtott alakításáért számtalan elismerést átvehetett, Golden Globe- és Oscar-díjat is kapott. 

Így átalakult Renée Zellweger a Judy című filmben

Renée Zellweger nem véletlen kapta meg a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat idén, tökéletes Judy Garland volt. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan alakultak át a sztárok egy-egy szerep kedvéért.

Ezt is szeretjük