Hollywood álompárja: Freddie Prinze Jr. 20 éve bolondul színésznő feleségéért
Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar 2000 óta vannak együtt.

freddie-prinze-jr-és-sarah-michelle-gellar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar idén február elején ünnepelhették meg szerelmük 20. évfordulóját. Az álompár az 1997-es, Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán ismerkedett meg, mégis csak 2000-ben szerettek egymásba. Egy közös barátjukkal vacsoráztak volna, ám az ismerős nem tudott megjelenni az étteremben, mert lekéste a repülőgépet. A két színész úgy döntött, akkor kettesben vacsoráznak. Annyira jól sikerült az este, hogy rájöttek, több van köztük, mint barátság, két évvel később házasodtak össze. Két gyermekük született, Charlotte 2009-ben, Rocky pedig 2012-ben.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar igazi álompár

A sztárpár a Hollywood Life lapnak nyilatkozott húsz éve tartó kapcsolatukról. A 43 éves sztár elárulta, azt szereti a legjobban a feleségében, hogy a mai napig megnevetteti őt.

- Nem hiszem, hogy lenne bármi titka a házasságunknak. Viszont hiszek a kommunikáció és a bizalom erejében, és persze az sem elhanyagolható, hogy a gyerekek nélkül is töltsenek el a felek némi időt - magyarázta a 42 éves színésznő.

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár közös fotóit.

Ezt is szeretjük