Hollywood álompárja: Freddie Prinze Jr. 20 éve bolondul színésznő feleségéért

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar 2000 óta vannak együtt.

freddie-prinze-jr-és-sarah-michelle-gellar-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar idén február elején ünnepelhették meg szerelmük 20. évfordulóját. Az álompár az 1997-es, Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán ismerkedett meg, mégis csak 2000-ben szerettek egymásba. Egy közös barátjukkal vacsoráztak volna, ám az ismerős nem tudott megjelenni az étteremben, mert lekéste a repülőgépet. A két színész úgy döntött, akkor kettesben vacsoráznak. Annyira jól sikerült az este, hogy rájöttek, több van köztük, mint barátság, két évvel később házasodtak össze. Két gyermekük született, Charlotte 2009-ben, Rocky pedig 2012-ben.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar igazi álompár

A sztárpár a Hollywood Life lapnak nyilatkozott húsz éve tartó kapcsolatukról. A 43 éves sztár elárulta, azt szereti a legjobban a feleségében, hogy a mai napig megnevetteti őt.

- Nem hiszem, hogy lenne bármi titka a házasságunknak. Viszont hiszek a kommunikáció és a bizalom erejében, és persze az sem elhanyagolható, hogy a gyerekek nélkül is töltsenek el a felek némi időt - magyarázta a 42 éves színésznő.

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár közös fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük