Elon Musk szexbotrányba keveredett: a légiutas-kísérőjét csúfos megtorlásban részesítette

Most Elon Musk került szexbotrányba.

Elon Musk szexbotránya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy légiutas-kísérő azt állította, hogy Elon Musk az erotikus szolgáltatásaiért cserébe lovat akart venni neki, de még a péniszét is mutogatta neki. Végül 250 ezer dollárt fizetett a SpaceX a nőnek, cserébe tartania kellett a száját a kellemetlen ügyről.

Minderről a Business Insider számolt be, a cikket interjúk és megszerzett dokumentumok alapján írták meg, Musk a Twitter-oldalán reagált az őt ért vádakra. A nő a barátnőjének mesélte el a teljes sztorit, a gazdasági lapnak is ő volt az első számú informátora.

Elon Musk szexbotrányba keveredett

Az incidens még 2016-ban történt, a nő a Musk által alapított SpaceX repülőgépflotta tagja volt. Miután sikeres felvételt nyert a cégnél, arra ösztönözték, hogy tanuljon masszőrnek, így egy-egy út alatt a főnökét is megmasszírozhatja. A világ leggazdagabb embere a Gulfstream G650ER gép egyik privát kabinjában tett ajánlatot.

GettyImages-1395997701
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

A nőtől egy teljes testmasszázst kért, miután belépett a privát kabinba, azt látta, hogy Musk teljesen pucér volt, csak egy lepedő volt rajta, ami az altestét takarta. Miközben masszírozta, az üzletember váratlanul elővette a nemi szervét, majd megragadta a nőt a combjánál. 

- Elővette a felálló péniszét, majd ajánlatot tett neki, megfogta a combját, és olyanokat mondott neki, hogy vesz neki egy lovat. Lényegében megpróbálta őt megvesztegetni, hogy valamiféle szexuális szolgáltatást nyújtson - erről az Insidernek a légiutas-kísérő barátnője számolt be.

Musk pontosan tudta az alkalmazottjáról, hogy szabadidejében szívesen lovagol, pont emiatt próbálkozott be azzal, hogy venne neki egy lovat. A kísérő elutasította az ajánlatot, és folytatta tovább a masszázst. Ezen cselekedete után több büntetést is kapott a cégnél, a nőnek elege lett ebből. Felfogadott egy munkajogászt,  és panaszt tett a vállalat HR-osztályán. Természetesen részletesen elmondta a teljes történetet, végül nem került az ügy bíróságra. Helyette egy megállapodási szerződést kötöttek, 2018-ban a nőnek 250 ezer dollárt fizettek a hallgatásáért cserébe, azonban egy titoktartási szerződést is aláírt.

A kísérő barátnője azonban jelentkezett a lapnál, hiszen ő maga is szexuális zaklatás túlélője, és úgy érezte, kötelessége tudatni a világgal, mi zajlott a színfalak mögött.

Musk a Twitteren reagált az őt ért vádakra, egyik tweetjében ezt írta ki:

„Az ellenem irányuló támadásokat politikai szemszögből kell nézni, - ez a szokásos (aljas) forgatókönyvük - de semmi sem fog visszatartani attól, hogy egy jobb jövőért és a szólásszabadsághoz való jogotokért küzdjek.”

Az Insidernek csak annyit nyilatkozott, hogy sokkal több minden van ebben a történetben, emellett szerinte karaktergyilkosság kezdődött meg ellene.

- Ha tényleg hajlamos lennék szexuális zaklatásra, akkor valószínűleg nem ez lenne az első alkalom az egész 30 éves karrierem során, hogy ez napvilágra kerül.

András herceg esete a masszőrnővel

András hercegről újabb kellemetlen sztori látott napvilágot.

Kiteregette a szennyest Erzsébet királynő fiáról a masszőrnő: Andrásnál perverzebb vendége sosem volt

András hercegről újabb kellemetlen sztori látott napvilágot.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük