Kiteregette a szennyest Erzsébet királynő fiáról a masszőrnő: Andrásnál perverzebb vendége sosem volt
András hercegről újabb kellemetlen sztori látott napvilágot.

andrás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő fia, András herceg élete gyökeresen megváltozott, mióta kiderült, hogy köze van a botrányos Jeffrey Epstein-ügyhöz, ugyanis ő is rendszeren látogatta az elhunyt üzletember szigetét, ahol sokszor kiskorú lányok nyújtottak szexuális szolgáltatást a tehetőseknek.

Nem mellesleg egyik áldozata is beperelte, bár mindent elkövetett, hogy ejtsék az ellene felhozott vádakat, januárban derült ki, hogy a New York-i bíróság tovább tárgyalja a peres ügyét. Azóta a királynő megfosztotta a királyi védnökségeitől és a katonai címeitől. A tárgyalásokon civil emberként védekezik majd. Újabb leleplező történet látott napvilágot Andrásról, aki ennek biztosan nem örül most. A The Sunnak egykori masszőrnője, az ötvenéves Emma Gruenbaum számolt be egy exkluzív interjúban, milyen módon próbálta a királynő fia szexre csábítani.

András herceg így próbálta elcsábítani a masszőrnőt

A nő azért érezte úgy, hogy elmondja a saját történetét, mert ezzel szeretne segíteni azoknak az áldozatoknak, akiket a herceg szexuálisan zaklatott. Nem mellesleg felháborította, hogy a pereskedés során András azt állította Virginia Giuffréről - a nőről, akit többször is szexre kényszerített, ezért beperelte -, hogy lehet, rosszul emlékszik a dolgokra.

A masszőrnőt Fergie ajánlotta András hercegnek.
A masszőrnőt Fergie ajánlotta András hercegnek.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Emma a Wentworth Club sportmasszőrje volt, ott találkozott András volt nejével, Sarah Fergusonnal, becenevén Fergie-vel még 2005-ben, ekkor volt 34 éves. Többször is adott neki masszázst, Fergie elégedett volt a munkájával, így beajánlotta a nőt a hercegnek.

- Sok magas beosztású ügyfelem volt, és gyakran jártam az otthonukban, de András egészen más volt. Kezdettől fogva állandóan szexuális utalásokat tett - magyarázta.

A Windsor Great Parkban található Royal Lodge-ban találkoztak mindig, összesen hat alkalommal járt nála. Amikor először vitte a masszázsasztalát, a palota dolgozói mondták neki, arra nem lesz szüksége, mert a herceg a saját asztalát használja csak, amit direkt olyan magasságba állított be, hogy a masszőr melleit kiválóan megfigyelhesse András. Nem mellesleg a hálószobájában kellett dolgoznia.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Azt mondtam, hogy nem igazán érzem magam komfortosan a hálóban, és ahogy ránéztem a masszázsasztalára, megjegyeztem, hogy az nekem túl magas. A csípőmig ért, szóval lényegében mellmagasságban kellett volna őt masszíroznom, amit egyértelműen nem akartam, ezért megkérdeztem, nem lehetne-e az asztalt kivinni a szobából, mert ez így nekem nem kényelmes. Ám azt mondták nekem, hogy nincs választási lehetőségem, a herceg így szereti - emlékezett vissza.

Amikor megigazította az ágyat, belépett András a szobába, majd így szólt hozzá.

- Hé, szép s***. Szereted, ha s***be raknak?

Erre a nő egyből így felelt:

- K***ára nincs közöd hozzá!

Az előkelőség egyből megsértődött, és azt vágta a masszőrnő fejéhez, hogy nem beszélhet így vele, de Emma nem hagyta magát, megmondta a hercegnek, hogy ő sem viselkedhet ilyen módon vele. András bár vitt magával törölközőt, amivel eltakarta a férfiasságát, de alatta nem viselt alsónadrágot. Folyamatosan az anális szexről beszélt, vagy arról poénkodott. Bár Emma rászólt, hamar rájött, András valójában élvezi, ha úgy beszélnek vele, mint egy neveletlen iskolás fiúval. Még azt is megkérdezte a nőtől, mikor volt az utolsó szexuális kapcsolata.

Sosem készpénzben fizetett, helyette az irodája küldte ki a csekkeket az otthonába, de köztük volt egy levél is, amelyben a herceg bókolt neki. Mind a hat alkalommal az előkelőség azon törte az agyát, hogyan lépje át a határt. Többször próbálta megölelni Emmát, de a nő mindig ellenkezett. Előfordult, hogy meginvitálta közös filmnézésre, de volt, hogy a konyhába vitte, mert szeretett volna neki teát főzni, ám a nő még azt sem fogadta el tőle, inkább otthagyta a herceget.

GettyImages-109822507
Fotó: Dan Kitwood / Getty Images Hungary

Végül pár hét után nem kért tőle új időpontot, Emma szerint egyértelmű, hogy a herceg elveszítette a türelmét.

- Mindig megpróbálta a beszélgetést a szexre vagy a szexről szóló viccekre fordítani. Mondtam neki, hogy ez nem helyénvaló, vagy egyszerűen nem vicces. (...) Egy őrült volt. Mindig mondtam a barátnőimnek, hogy mennyire totálisan őrült volt. 

Megjegyezte, amikor először felkereste Andrást, utána a herceg volt nejét, Fergie-t soha többé nem látta.

Szerencsésnek érezte magát, hogy akkor, 34 évesen könnyedén megvédte magát tőle, de ha fiatalabb lett volna, nem biztos, hogy ilyen bátran ki mert volna állni magáért, főleg egy ilyen nagy hatalmú férfival szemben.

Ilyen volt Diana és Fergie kapcsolata valójában

A brit sajtó a '80-as és '90-es években Diana hercegnőről és András herceg egykori feleségéről, Sarah Fergusonról gyakran úgy írtak, mint akik nem ápolnak jó viszonyt egymással. Lényegében egymás riválisaként próbálták őket beállítani, ahogy azt tették Katalinnál és Meghannál. Cikkünkből megtudhatod, milyen volt a viszonyuk valójában.

Ezt is szeretjük