Diana riválisának tekintették: Sarah Ferguson bevallotta, milyen volt a viszonyuk valójában
Sarah Ferguson Diana hercegnőről vallott.

diana-és-fergie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit sajtó a '80-as és '90-es években Diana hercegnőről és András herceg egykori feleségéről, Sarah Fergusonról gyakran úgy írtak, mint akik nem ápolnak jó viszonyt egymással. Lényegében egymás riválisaként próbálták őket beállítani, ahogy azt tették Katalinnál és Meghannál.

Sarah, becenevén Fergie a People magazinnak adott exkluzív interjújában öntött tiszta vizet a pohárba.

Ilyen volt Diana hercegnő és Sarah Ferguson viszonya valójában

Még tinédzserek voltak, amikor először találkoztak, hamar barátnőkké kovácsolódtak össze, olyanok voltak, akár a testvérek, emlékezett vissza a yorki hercegné.

GettyImages-1167026372
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

- Legjobb barátnőkké váltunk, ő akkor 14 éves volt, én 15. Annyira sokat tanultam tőle a nyilvános szereplésről, elképesztően bátor személyiség volt. Annak idején nagyon jól éreztük magunkat a másik társaságában - mesélte a lapnak, majd így folytatta.

- Megígértük, hogy mindig itt leszünk egymásnak, sosem voltak nézeteltéréseink. Persze mindenki erre vágyott, mert annyira erősek voltunk együtt. Az emberek mindig arra törekszenek, hogy megtörjék az erős dolgokat. Ha most is itt ülne mellettem, tudom, hogy azt mondaná nekem, mennyire büszke a fiaira és a csodálatos feleségeikre, mert Katalin és Meghan is megtalálta a saját hangját.

A cikk az ajánló után folytatódik

2019-ben a Vogue-nak adott interjújában szintén felhozta azt az időszakot, amikor ellenségekként akarták őket beállítani.

Különösen a nőket szokták mindig egymással összehasonlítani és piszkálni, ez engem mindig arra emlékeztet, ahogy az emberek megállás nélkül próbáltak engem és Dianát egymás riválisaként beállítani, pedig a valóságban sosem éreztünk így egymás iránt.

A People újságírója azt is megkérdezte tőle, ha a hercegnő még mindig köztünk lenne, akkor hogyan élné a mindennapjait.

- Szerintem olyan lenne, mint én, állandóan az unokáival foglalkozna, mert a gyerekek voltak azok, akiket igazán szeretett. Imádta a lányaimat és a fiait is. Azt hiszem, a családja jelentené neki a mennyországot.

Annak ellenére, hogy nem voltak olyan rosszban, ahogy azt a média beállította, az tény, hogy Dianának kisebbségi komplexusa alakult ki Fergie mellett, ugyanis amikor 1986-ban András herceg felesége lett, pillanatok alatt elbűvölte az egész királyi családot. Jogosítványt szerzett helikopterpilótaként, kiválóan lovagolt és síelt, ezekben viszont a szívek királynője nem volt jó. Andrew Morton újságírónak így fogalmazott erről:

- Sarah mindenkit elvarázsolt ebben a családban, és olyan jól csinálta. Én viszont ezek után piszoknak tűntem mellette. Károly is azt mondta nekem, bárcsak olyan lennék, mint Fergie, mindig vidám - idézte a hercegnő szavait a Town & Country magazin.

Diana hercegnő bosszúruhája

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő legdögösebb ruháit.

Ezt is szeretjük