Brutálisan rátámadt nejére a Terminátor sztárja
A híresség és felesége már beadták a válópert, a tárgyaláson pedig kiderülnek a piszkos részletek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már korábban hírt adtunk arról, hogy a Terminátor 2 gyereksztárja, Edward Furlong válik feleségétől, Rachael Bellától, úgynevezett kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Nos, a legfrissebb értesülések szerint a 24 éves színésznő egy kicsit bővebben beavatta a Legfelsőbb Bíróságot abba, mit is jelent pontosan a kibékíthetetlen ellentét. Elbeszélése szerint férje már olyannyira belesüllyedt a drogok poklába, hogy több alkalommal is megfenyegette, sőt, meg is támadta.

- Eddie megragadott, arcon csapott és lökdösni kezdett. Aztán azt vágta hozzám, hogy felbérel embereket, akikkel alaposan megveret, láncokkal és botokkal. Állandóan kokaint szippant és más drogokat is szed, teljesen kiszámíthatatlan - mesélte egy incidens kapcsán, amely szeptember 23-án történt.

Sárdobálás és őrjöngés

Állítólag Furlong másnap több mint húsz fenyegető sms-t küldött neki, és azt is kilátásba helyezte, öngyilkos lesz, minekutána Bella tárcsázta a 911-et.

Bár a lecsúszott színész ügyvédje rágalomnak minősítette a feleség szavait, sőt, barátai is megerősítették, hogy az utóbbi időkben tiszta volt, a bíróság távoltartási végzést hozott ellene. Ennek értelmében Furlong csak 100 yardra, azaz 90 méterre közelítheti meg exkedvesét.

A ma már 35 éves sztár a Terminátor 2 után nem igazán találta helyét Hollywoodban, és hamar utolérte a gyereksztárok átka: a mértéktelen bulizások során rászokott az alkoholra és a drogokra.

Életvitelére jellemző, hogy 2001-ben túladagolással szállították kórházba. Végül úgy tűnt, sínre került az élete - 2006-ban megnősült, majd kisfia, Ethan is megszületett még ugyanabban az évben.

Az események fényében azonban valószínűsíthető, ismét kemény időszaknak néz elébe, és ha ezt csak dühkitörésekkel tudja elviselni, félő, hogy gyermekét is elveszik tőle.

Ezt is szeretjük