Válik feleségétől a Terminátor sztárja, Edward Furlong

Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be hétfőn a válókeresetet a színész és szakmabeli felesége.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2006. július 6-án benyújtotta a válókeresetet a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon Edward Furlong és felesége, Rachael Bella, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

A Terminátor 2 ma már 31 éves John Connorja és 25 éves színésznő neje – egyebek közt felbukkant a Buffy, a vámpírvadászban is – 2006 óta voltak házasok. Fiukat, a hároméves Ethant a válás ellenére közösen szeretnék felnevelni.

Egyre lejjebb csúszott

Az 1977-es születésű sztár véletlenül csöppent a filmes világba. Az Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton és a kölyök Furlong főszereplésével készült Terminátor 2 azonban az évtized egyik legnagyobb durranása lett. Ez természetesen az ifjú tehetség karrierjét is elindította.

Olyan mozikban, mint A kedvencek temetője 2, A gyanú árnyékában vagy az Amerikai história X rendre bebizonyította, hogy nem egyfilmes színész.

Mindemellett azonban a siker árnyékos oldalát is megtapasztalta. Az ezredforduló után egyre-másra érkeztek a hírek tivornyáiról, állítólag egyszer kórházban is kezelték alkoholmérgezés miatt. Ráadásul a hatóságokkal is meggyűlt a baja, több ízben letartóztatták, mert jogosítvány nélkül, bódult állapotban ült volánhoz.

A rehabot többször megjárt sztárnak a nőkkel sem volt szerencséje. Még a Terminátor 2 forgatásán összejött egy nála idősebb asszonnyal, aki nemcsak a szeretője, de a menedzsere is lett. A nagy szerelem keserű véget ért, Jacqueline Domac pedig szerződésszegésért beperelte egykori kedvesét.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom
Hosszabb-rövidebb viszonyok után néhány éve úgy tűnt, hogy sikerült megállapodnia. A Jimmy and Judy munkálatai közben habarodott bele kolléganőjébe, Rachael Bellába. 2006 áprilisában házasodtak össze, közös gyermekük pedig öt hónappal később, szeptemberben jött világra.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A jóképű srácból elhízott férfivá változott színész azóta is forgat, ám filmjeit a nagyközönség nem igazán ismeri. Ami a televíziózást illeti, 2006-ban a CSI: New York-i helyszínelők című sorozatban bukkant fel két epizód erejéig.
Ezt is szeretjük