Az Édes dundi Valentina főszereplője volt: friss fotókon az 51 éves színésznő
Az Édes dundi Valentina című telenovella a kétezres évek közepétől futott az RTL Klubon, a főszerepet Natalia Streignard játszotta.

edesdundivalentina-femina-rctv-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Édes dundi Valentina sorozatot 2002 és 2003 között forgatták Venezuelában, Magyarországon 2004-ben az RTL Klub tűzte a műsorára. A 178 részes szappanoperában Natalia Streignard alakította a címszerepet. 

A történet szerint Valentina egy kedves, duci lány, aki anyja halála után hatalmas vagyont örököl. A szerelem is rátalál, ám egy gonosz mostoha mesterkedésének köszönhetően azt hiszi, a férfi becsapta. Spanyolországba menekül, majd egy év elteltével karcsún és álnéven tér vissza, hogy bosszút álljon. 

Az Édes dundi Valentina sztárja, Natalia Streignard

Natalia Streignard 1970-ben született Spanyolországban, Madridban, ám színészi karrierjét Venezuelában építette fel, családja ugyanis ide települt át, amikor hároméves volt. Már a kilencvenes évek elejétől kapott kisebb szerepeket szappanoperákban, de az átütő sikert az Édes dundi Valentina hozta el a számára. 

 Az 51 éves színésznő először 1999-ben házasodott meg, első férjétől, a kubai színésztől, Mario Cimarrótól 2006-ban vált el. Nem sokkal később ismét rátalált a szerelem, 2008-ban örök hűséget fogadott az olasz üzletembernek, Donato Calandriellónak. Három gyermekük született, Jaques 11 éves, Gia nyolcéves, Gianni pedig ötéves. 

 Gyerekei születése óta Natalia Streignard visszavonult a színészettől, főállású anya, aki rengeteget sportol. Egészséges és aktív életmódjának köszönhetően fantasztikus formában van, nem csoda, hogy Instagram-oldalán olykor még bikiniben is megmutatja magát. 

Natalia Oreiro ritkán látott férje

Natalia Oreiro 2001-ben ott botlott bele a jövendőbelijébe, ahol a legkevésbé számított rá: egy jógaórán. Az akkor 23 éves színésznő szeme egyből megakadt a sármos, 43 esztendős Ricardo Mollo rockzenészen, akit az argentin közönség a Divididos nevű formáció énekeseként ismerhetett meg a '80-as években.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RCTV

Ezt is szeretjük