A Vad Angyal összenőtt szemöldökű Gloriáját alakította: a 45 éves színésznő szebb, mint valaha
Mutatjuk, mennyit változtak több mint húsz év alatt a Vad Angyal szereplői.

gabriela-sari-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban a ’90-es és 2000-es években fénykorukat élték a dél-amerikai szappanoperák. A mexikói és brazil szerelmes történetek mellett egy argentin alkotás is milliók szívébe belopta magát, ez volt a Vad Angyal.

Így festenek napjainkban a Vad Angyal szereplői

A telenovellát eredetileg 1998 és 1999 között vetítették Argentínában, Magyarországon 2000-ben kezdte sugározni a TV2, az utolsó részt a csatorna húsz évvel ezelőtt, 2001. november 15-én adta le.

A romantikus történet a Natalia Oreiro által megformált Milagros és a Facundo Arana által játszott Ivo szerelmi vívódásáról szól. Az alkotók nemcsak őket, hanem más szereplőket is központi szerepbe helyeztek, így több színész arca is örökre bevésődött a rajongók emlékezetébe. A Mili jó barátnőjét alakító cselédlány, Gloria sokak kedvence volt. Gabriela Sarit érte a megtiszteltetés, hogy eljátszhatta a szerepét, bár a sorozatban összenőtt szemöldökkel mutatkozott, a való életben kicsit másképp néz ki. A 45 éves színésznőről Instagram-oldalán számtalan fotó megtalálható, egyik képen szebb, mint a másikon.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek ma a Vad Angyal sztárjai.

Ezt is szeretjük