Eddie Murphy 10 gyerekes apuka – Legidősebb lánya vérbeli bombázó
Eddie Murphy legidősebb lánya lélegzetelállító szépség lett.

eddie-murphy
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eddie Murphy a ’80-as évek óta ünnepelt sztár Amerikában, először a komédia világát hódította meg, minden idők egyik legjobb stand-up-humoristájának tekintik. Karizmatikus stílusával és sármjával sok női szívet hódított meg.

Kapcsolataiból összesen tíz gyereke született, négy fia és hat lánya van. A lányok közül a legidősebb a 30 éves Bria Murphy, aki édesapja árnyékából kilépve maga is feltörekvő művész.

Különlegesen szép Eddie Murphy lánya

A színész lánya igazi szépség, édesanyja Nicole Mitchell egykori modell zöld szemeit örökölte, de azért édesapja vonásai is visszaköszönnek az arcán.

Pár évvel ezelőtt még modellként dolgozott, és a színészetet is kipróbálta, azonban hamar rájött, ez a szakma nem neki való.

- Nagyon frusztrált voltam, ha meghallgatásokra kellett mennem. Mindig az volt az érzésem, hogy a rendezők egy női Eddie Murphyt akarnak viszontlátni bennem, nagyon tisztelem és szeretem apámat, de képtelen vagyok azt csinálni, amit ő – mondta el a Spectrum News csatorna interjújában.

Végül a festészetben találta meg a boldogságot, művészként bontogatja szárnyait, nem is sikertelenül. Munkái egyre nagyobb körben népszerűek, képeit az afroamerikai kultúra ihlette, szeretne minél több mindent átadni közönségének származása gyökereiből.

Tavaly karácsonykor különleges eseménynek lehettünk szemtanúi Bria Instagram-oldalán, ugyanis az egész Murphy família összeállt egy ünnepi kép erejéig. A színész Ellen DeGeneres műsorában mesélt arról, milyen reakciókat vált ki az emberekből, mikor megtudják, mekkora családdal rendelkezik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas!!! 🎄

Bria (@bria_murphy) által megosztott bejegyzés,

- Mindig meglepődnek, mikor a családomról mesélek, a férfiak többsége egyből azzal viccel velem, hogy milyen őrülten sokba kerülhet ez a sok gyerek, viszont a nők vonzónak tartják, hogy ennyiszer lettem édesapa – mesélte a színész.

Bill Clinton lánya

A 39 éves Chelsea könyvírással foglalkozik, eddig karrierje során főleg gyerekeknek szánt kiadványokat készített, ez nem is annyira meglepő, hiszen a magánéletében is gyerkőcök veszik körül. Férjével, Marc Mezvinskyvel egy lány és két fiú szülei. Charlotte 2014-ben, Aidan 2016-ban, Jasper 2019-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Chelsea Clinton.

Ezt is szeretjük