Eddie Murphy menyasszonya szőke bombázó - 18 évvel fiatalabb a színésznél
Paige Butcher két gyermeket is szült a sztárnak.

eddie-murphy-menyasszonya-paige-butcher-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eddie Murphy három év után visszatért a képernyőre: a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb színésze a Netflix új életrajzi filmjében, a Dolemite Is My Name-ben személyesíti meg az egykori komikust, Rudy Ray Moore-t.

Ő Eddie Murphy csinos menyasszonya

A film díszbemutatójára menyasszonyával, Paige Butcherrel érkezett, akivel 2012 óta alkot egy párt. Már van egy közös lányuk, a 3 éves Izzy és egy fiuk, a tíz hónapos Max. A Los Angeles-i premieren Paige egy igazán dögös, testre simuló, klasszikus kis fekete ruhába bújt, ami nem sokat rejtett el tökéletes alakjából. A kiegészítők terén is a minimalizmusra törekedett: egy finom arany nyakláncon és a jegygyűrűjén kívül nem viselt más ékszert.

eddie-murphy-menyasszonya-paige-butcher-2
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Az anyaság azonban egyáltalán nem látszik a csinos modellen, sőt, a kor sem - friss fotói alapján meg nem mondanánk, hogy negyvenéves. Igaz, Eddie Murphy így is rávert 18 évet, a korkülönbség azonban nem számít a kapcsolatukban - évek ide vagy oda, odavannak egymásért.

Annak ellenére, hogy mennyi reflektorfény vetül rájuk, igyekeznek minél privátabb keretek közé szorítani a kapcsolatukat. A Vanity Fairnek azt is elárulta, hogy még a közösségi oldalaitól is megszabadult, amikor összejött a színésszel.

- Nagyjából egy évig volt Facebookom, sőt, Instagram-oldalt is csináltam. Nem sokkal rá mindkettőt töröltem. Kipróbáltam a Twittert is, de az is ment a levesbe. Azzal, hogy egy világsztárral élek együtt, már úgy érzem, hogy így is rengeteg dolog van rólam fent az internetem. Úgy érzem, túl sokat tudnak rólam az emberek.

eddie-murphy-menyasszonya-paige-butcher-1
Fotó: Rachel Luna / Getty Images Hungary

Szeretem tényleg zárt ajtók mögött tartani a magánéletemet. Manapság az emberek mindent képesek felhasználni ellened. És minél több dolgot posztolsz, annál több a támadási felület. Mondjuk nem is kifejezetten használtam ezeket az appokat. Nagyon unalmas lehettem, csak a jótékonysági munkámról osztottam meg dolgokat - mesélte a lapban.

Fotókon Eddie Murphy tíz gyereke

10 gyerek, 5 különböző anyától - Eddie Murphy kész focicsapatot hozott össze. Nézd meg gyönyörű gyerekeit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

 

Ezt is szeretjük