Dwayne Johnson bombázó feleségével ment a premierre: Laurenről le sem vette a kezét

Dwayne Johnson és Lauren Hashian együtt érkeztek a Különösen veszélyes bűnözők című film premierjére.

Dwayne Johnson felesége a Különösen veszélyes bűnözők premierjén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson neve mára egyet jelent az akcióval, a mozivásznon általában mindig igazi hőskaraktereket jelenít meg, akik a legrázósabb helyzetekből is kikeverednek. Új filmjében, a Különösen veszélyes bűnözőkben sincs ez másként, egy FBI-ügynököt alakít, aki mindenre képes azért, hogy végre elkaphassa a Ryan Reynolds és Gal Gadot által megformált műkincsrablókat.

A Netflix november 12-én elérhető vígjátékának Los Angeles-i filmbemutatóját tegnap este rendezték meg. Az eseményen nem csak az alkotás szereplői tették tiszteletüket, a Szikla élete párját és édesanyját, Atát is magával vitte.

Dwayne Johnson felesége a Különösen veszélyes bűnözők premierjén

Második felesége, Lauren szemkápráztató látványt nyújtott, ahogy végigvonultak a vörös szőnyegen. Cseppet sem meglepő, hogy a filmcsillag le sem tudta venni róla a kezét, annyira dögös volt, az elöl kivágott, fekete alapon virágmintás estélyi ruhájában.

dwayne lauren
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A pár egyébként még 2006-ban ismerkedett meg egymással Bostonban, amikor Johnson a Gyerekjáték című filmet forgatta. A sztár válását exével, Dany Garciával ekkor még nem mondta ki a bíróság, de azt már mindketten tudták, hogy a továbbiakban csak barátokként lesznek jelen egymás életében. Ennek ellenére Johnson addig nem hívta el randevúra kiszemeltjét, amíg egy évvel később papíron is szinglivé vált. 

- Abban az időszakban mentem át a szakításunkon Danyvel, és ő is akkor vetett véget egy hosszú kapcsolatnak. Ironikus módon mindketten akkor találtuk meg a szerelmet, amikor nem is kerestük - ecsetelte a WSJ magazinnak.

lauren
Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

2007-től már simábban mentek a dolgok köztük, az első találkát sok másik követte, majd mire észbe kaptak, lángoló szerelemmé nőtt a kezdeti szimpátia. Kilenc évvel az első találkozásuk után született meg kisebbik lányuk, Jasmine, majd 2018-ban ismét egy lánnyal bővült a családjuk, Tiával. 2019-ben kétgyermekes szülőkként tartották meg a menyegzőjüket, és azóta is a legnagyobb harmóniában élik az életüket. 

Dwayne Johnson 20 éves lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Dwayne Johnson legidősebb lánya, Simone.

Ő Dwayne Johnson legidősebb lánya: a 20 éves Simone apja nyomdokaiba lépett

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük