Dwayne Johnson keményen beszólt Vin Dieselnek a forgatás alatt: a kollégáik is megköszönték neki ezt a húzását
Dwayne Johnson a Vin Diesellel való vitájáról nyilatkozott.

dwayne-johnson-vin-diesel-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vin Diesel és Dwayne Johnson, korunk két legnépszerűbb akciósztárja a 2011-ben megjelent Halálos iramban: Ötödik sebesség forgatásán dolgozott először együtt. Akkor Johnson új arcként érkezett a franchise-ba, Hobbs szövetségi ügynök bőrébe bújhatott. A karaktere annyira belopta magát sokak szívébe, hogy a hatodik, a hetedik és a nyolcadik mozifilmbe is belevették.

Sokáig úgy tűnt, hogy a két színész jó barátságot ápol egymással, ám 2016-ban Johnson az Instagramon akadt ki, ahol egy hosszabb posztban beszólt Vin Dieselnek. Bár a színész azóta már törölte a posztot, de ahogy tartja a mondás, az internet nem felejt. A kirohanásáról és a viszonyukról a Vanity Fair legújabb számában vallott.

Dwayne Johnson és Vin Diesel viszonya

Dwayne Johnson még a nyolcadik rész forgatása idején akadt ki kollégájára, akkor annyira feszült volt, hogy a közösségi oldalához fordult, és ott írta ki magából, mi is a problémája Vin Diesellel, bár a nevét nem írta ki, de mindenki tudta, kire gondolt akkor. 

GettyImages-1211701595
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

"A női kollégáim mindig csodálatosak, és imádom őket. A férfi kollégáimmal már más a helyzet. Vannak, akik igazi férfiként és szakemberként viselkednek, míg mások nem. Akik nem tudnak férfiként viselkedni, ők túl nyámnyilák ahhoz, hogy bármit tegyenek ez ellen. Gyáva alakok. Amikor majd nézed ezt a filmet a jövő év áprilisában, és azt látod, néhány jelenetben nem játszok, és közben forr az agyvizem, akkor azt jól látod" - fogalmazta 2016-ban.

Johnson öt évvel későbbi friss interjújában mesélt erről a kirohanásáról.

- Amikor ezt írtam, nem az volt a legjobb napom. Igazi botrányt csapott a posztom. Ettől függetlenül érdekes, mert a kollégáim minden egyes tagja valahogy megtalálta az utat hozzám, és vagy csendben, vagy egy üzenetben megköszönte azt, amit tettem. De igen, nem ez volt a legjobb napom, amikor ezt megosztottam.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Ezt nem kellett volna kitennem az internetre, mert a nap végén ez ellenkezik az elveimmel. Nem szoktam ilyen dolgokat posztolni, és vigyázok, hogy az ilyen marhaságok ne kerüljenek nyilvánosságra. Ezt nem kell tudniuk az embereknek, ezért mondom, hogy nem ez volt a legjobb napom.

Hozzátette, az akkor magából kiírt gondolatai a mai napig megállják a helyüket, csak azt bánja, hogy a közösségi oldalán írta ki magából a dühét. Miután a bejegyzése elterjedt, utána leült Vin Diesellel, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket.

- Nem nevezném ezt egy békés találkának, inkább megvilágosodásnak tekinteném. Jól elbeszélgettünk a lakókocsiban, és kristálytisztává vált, hogy a spektrum két külön vége vagyunk. Beleegyeztünk, hogy ezt annyiban is hagyjuk. Filozófiailag két különböző ember vagyunk, és nagyon más módon állunk a filmkészítéshez.

GettyImages-1219099369
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Ezután Johnson megosztotta a saját filozófiáját, aki tud olvasni a sorok között, sejtheti, hogy Vin Diesel nem kezelte őt egyenrangú félként, ami zavarta őt.

- Ez a filozófia arról szól, hogy mindennap munkába mész. Mindenkit egyenrangú partnernek tekintesz, és egyenlő partnerként nézel a stúdióra is. Az egész stábbal, függetlenül attól, hogy ki hol tartózkodik, akár szereplő, vagy más a feladata, egyenrangú vagy. Tisztelettel és alázattal állsz mindenkihez, valamint tiszteletben tartod a munkafolyamatot és minden más olyan embert, aki hozzád hasonlóan ugyanannyi időt, kemény munkát és izzadságot tesz bele ebbe a projektbe, ha nem többet. Azt hiszem, mindig is fontos volt számomra, hogy egyenes legyek, és belenézzek a másik szemébe. Ha azt mondod, hogy tenni akarsz valamit, akkor tedd meg - zárta a gondolatát.

2021 júniusában Vin Diesel nyilatkozott a balhéjukról a Men's Health magazinnak, abból kiderült, hogy szándékosan próbálta felidegesíteni a kollégáját, hogy az jobban teljesítsen a kamerák előtt.

- Nehéz volt megtestesíteni Hobbs karakterét. Nagyon kemény szeretetből jött az, ahogy akkor viszonyultam hozzá. Így segítettem abban, hogy a színészi játéka olyan legyen, amilyennek kell. Producerként így gondolkodsz, hogy oké, vegyük Dwayne Johnsont, aki birkózómúlttal rendelkezik, majd rávesszük a filmvilágot és a közönséget is arra, hogy fel se ismerjék a karakterét. Hobbs olyan erővel üt, mintha egy tonna téglát csapnának hozzád - magyarázta.

Dwayne Johnson legidősebb lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Dwayne Johnson legidősebb lánya, Simone.

Ezt is szeretjük