Dwayne Johnson első felesége egzotikus szépségű nő: Danyvel 9 évig voltak házasok

Dwayne Johnson 17 évnyi randevúzás után vezette oltár elé első feleségét.

dwayne-johnson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Dwayne Johnson 2001-ben egy rövid jelenet erejéig feltűnt A múmia visszatér című filmben, még senki sem gondolta volna, hogy húsz évvel később az egyik legmeghatározóbb alakja lesz a filmiparnak. Ma ő Hollywood első számú akciósztárja, bármilyen filmhez adja a nevét, abból garantáltan kasszasiker lesz.

Lenyűgöző karrierjének felépítésében nagy szerepet kapott első felesége. A kubai származású Dany Garcia támogatása nélkül talán nem is lenne az, aki.

Dwayne Johnson első felesége

Kapcsolatuk diákszerelemként indult. Mindketten a Miami Egyetem hallgatói voltak, amikor találkoztak. Nagyon hasonló személyiségek lévén rögtön megtalálták a közös hangot, együtt végezték el az egyetemet, majd álmaik megvalósításába is kéz a kézben fogtak bele. 17 évnyi randevúzás után, 1980-ban házasodtak össze.

dwayne 1
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

Dany már gyerekként elképesztően ambiciózus volt. 12 évesen kijelentette a szüleinek, hogy ő márpedig milliárdos lesz. Keményen megdolgozott a sikerért, egyetemistaként a pénzügy és a marketing érdekelte, így került a Merril Lynch nevű céghez, ami Amerika egyik legnevesebb befektetési és vagyonkezelési vállalata. 

Ezt a céltudatosságot egykori férjére is átragasztotta. Az egzotikus szépségű nő sarkallta a Sziklát arra, hogy próbáljon szerencsét a szórakoztatóiparban, valamint a kezdeti elutasításokból fakadó kudarcon is ő segítette át.

- Külsőre nem volt az a tipikus filmsztáralkat, emiatt a kezdetekben elküldték a rendezők. Már-már feladta volna, amikor meggyőztem, ne akarja beszuszakolni magát egy bizonyos karaktertípusba, inkább hozzon létre magának egy teljesen új irányt - mesélte az üzletasszony a The Hollywood Reporter interjújában.

Dwayne Johnson és Dany 2021 júliusában a Dzsungeltúra című film premierjén.
Dwayne Johnson és Dany 2021 júliusában a Dzsungeltúra című film premierjén.
Fotó: Getty Images Hungary

Bár azt nem lehet tudni, pontosan miért döntöttek a válás mellett, az biztos, ők nem olyan exek, akik a szakítás után hallani sem akartak a másikról, sőt. A mai napig megmaradt a jó viszony köztük, üzlettársként együtt állnak Johnson filmgyártó cége, a Seven Bucks Productions élén. Magánemberként is jól kijönnek, lányuk, a 2001-ben született Simone örök kapocs köztük. 

- Vannak, akik a válással teljesen kizárják az életükből a volt párjukat, én már az elején tudtam, hogy mi nem ilyenek leszünk. Olyan múltunk van, amit képtelenség kitörölni. Együtt küzdöttük fel magunkat, és a mai napig jóban vagyunk. Többször is beszélünk egymással telefonon, nem csak az üzleti dolgokról - mondta az asszony a Marie Claire-nek.

Dwayne Johnson legidősebb lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Dwayne Johnson legidősebb lánya, Simone.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük