Ő volt Michael Douglas első felesége: a gyönyörű producerrel 23 évig voltak házasok

Michael Douglas és Diandra Luker 1977-ben házasodtak össze.

michael-douglas-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kétségkívül az álomgyár egyik legismertebb házaspárja. 22 éve tartó felhőtlen boldogságuk titkára sokan kíváncsiak. Bár kettősüket senkinek sem kell bemutatni, arról már kevesebben tudnak, hogy nem az angol származású színésznő az első tartós kapcsolat a filmcsillag életében. Exfeleségével 23 évig voltak házasok.

Michael Douglas első felesége

A gyönyörű filmproducerrel, Diandra Lukerrel hét évig jártak, majd 1977-ben összeházasodtak. A kezdetekben úgy tűnt, szerelmüket nem ingathatja meg semmi. Egyetlen közös gyermekük, Cameron még a menyegző évében született meg, valamint a vörös szőnyeges eseményeken, ahol gyakran jelentek meg kéz a kézben, mindig harmonikus pár benyomását keltették. Ám szép lassan elkezdtek gyülekezni a fejük felett a sötét fellegek. Azt sosem árulták el a nagyközönségnek, pontosan mi romlott el kettejük között, de mindketten úgy nyilatkoztak, hogy a szakítás már sokkal korábban ott lógott a levegőben.

- Tudom, hogy ezért még bajba kerülök, nem akarok rosszat mondani a volt feleségemre, de az igazat megvallva nyolc-tíz évvel korábban kellett volna beadnunk a válókeresetet - mesélte a sztár a Mirrornak 2017-ben.

Douglas és Diandra végül 1995-ben fordultak a bírósághoz, hogy hivatalosan is különválasszák őket. A jogi procedúra elképesztően hosszúra nyúlt, öt évbe telt, mire véglegesítették a válást, amely során nem csak a vagyon szétosztásáról született döntés, a tulajdonukban álló ingatlanokat is kettéosztották. Voltak olyan birtokok, amelyekről nem tudtak megegyezni, például a Mallorcán található luxusnyaralójukat is felváltva használták évekig. A színész 2021 nyarán érte el, hogy végre kizárólagos tulajdonos lehessen.

- Borzasztóan kellemetlen volt, hogy eddig a volt feleségemmel, Diandrával megosztva használtuk a birtokot. Ez a féléves beosztás senkinek sem volt kényelmes. Catherine most nagyon boldog, elsősorban azért, hogy végre nem kell Diandrával osztozkodnia - ecsetelte Michel Douglas az Ultima Hora nevű újságnak 2021 augusztusában.

Képes összeállításunkban mutatjuk, ki volt Michael Douglas felesége Catherine Zeta-Jones előtt.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük