A Downton Abbey konyhalánya volt - A valóságban szexi díva Sophie McShera
Képeken a sorozat karakterei és megszemélyesítőik.

downton-abbey-karakterek-valosagban-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban is igen komoly népszerűségnek örvendett a brit kosztümös sorozat, a Downton Abbey, mely a nemesi Crawley család és szolgálóik mindennapjait mutatta be az első világháború utáni érában. A Julian Fellowes regényéből készült széria hat évad után ért véget: 2011-től 2016-ig vetítette az ITV csatorna.

Így néznek ki a szereplők a valóságban

A Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjakkal is jutalmazott sorozat ugyan véget ért, de máig akkora az érdeklődés utána, hogy az alkotók úgy döntöttek, hogy egy egész estés filmben tudjuk meg, hogyan folytatódott az arisztokrata família története. Nemrég került mozikba a szintén Downton Abbey néven futó dráma, melyben egytől egyig visszatértek a régi nagy kedvencek.

Mivel a sorozatban a karakterek korhű jelmezt, frizurát és kiegészítőket viselnek, az alsóbb osztály tagjainak pedig természetesen a sminkről is le kellett mondaniuk, így jó néhányan vannak, akik a való életben teljesen másképp néznek ki, mint a szereplő, akit megtestesítenek a filmvásznon.

Összeállításunkban megnézheted a Downton Abbey kedvelt női karaktereit a sorozatbeli szerepükben és a vörös szőnyegen - van, akire alig ismertünk rá így!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük