Sorozat vs. valóság - Így néznek ki A szolgálólány meséje színésznői a való életben
Így néznek ki a sorozat főszereplői a forgatáson és a vörös szőnyegen.

szolgalolany-szinesznoi-valosagban-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szolgálólány meséje korunk egyik legfelkavaróbb, legkomolyabb hangvételű sorozata, ami a - szerencsére - fiktív Gileádban játszódik. A történet szerint a világban egyre nagyobb probléma a meddőség, amit a vezetők úgy próbálnak megoldani, hogy a még teherbe esni képes nőket begyűjtik, és a nagyurak szolgálóivá teszik őket, akiknek a fő feladatuk az lesz, hogy gyermeket adjanak a parancsnokoknak és családjaiknak, majd a baba születésével továbbálljanak, és új gyermektelen famíliát bővítsenek.

Így néznek ki a sorozat főszereplőnői a valóságban

A szériában az erős nőké a főszerep. Pazar színészi alakításokat láthatunk, nem véletlen, hogy a sorozat egy Golden Globe-díjat és két jelölést, hat Emmy-díjat és 15 jelölést, valamint egy egy BAFTA-díjat és egy jelölést hozott a konyhára a készítőknek. A legkeményebb nő közöttük a főszereplő, June, azaz szolgálólánynevén Offred, majd Ofjoseph, utalva a parancsnokra, akinek a tulajdonában, azaz szolgálatában áll.

June-t és a lányokat szinte mindig az egyenruhájukban láthatjuk, kaszt szerint. A szolgálóké vörös, a feleségeké kék, a Martháké zöld, a néniké pedig barna. Éppen emiatt nagyon furcsa, amikor a visszatekintős epizódokban a régi életükben, a saját ruháikban láthatjuk őket, hiszen annyira másképp festenek a valóságban, mint az uniformisukban.

Összeállításunkban megmutatjuk a főszereplőnők sorozatbeli és vörös szőnyeges fotóit - van, akire alig lehet ráismerni közülük!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük