A valóságban igazi bombázó A szolgálólány meséje színésznője - Szexi estélyiben kapták le
Elisabeth Moss a vörös szőnyeges eseményeken mindig tündököl.

elisabeth-moss-a-szolgalolany-meseje-valosagban-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szolgálólány meséje az egyik legfelkavaróbb sorozat manapság, ami Gilead képzeletbeli köztársaságában játszódik. A történet szerint a világban egyre gyakoribb a meddőség, így a még termékeny nőket szolgasorba taszították, és férjeiktől, gyermekeiktől elszakítva olyan nemesi családok mellé kényszerítették őket, akiknek nem adatott meg a gyermekáldás, hogy a szolgálólányok hordják ki a parancsnokok csemetéit, majd továbbálljanak, és egy újabb gazdag famíliát segíthessenek az utódláshoz, akár a tenyészállatok.

Így néz ki a valóságban a sorozat June-ja

A széria főszereplőnője June Osborn, azaz szolgálólánynevén Offred/Fredé, majd Ofjoseph/Joseph-é - hiszen ezeknek a nőknek még neve sincs, csak a gazdájuk keresztnevéhez kötött toldalékként szólítják meg őket. June-t Elisabeth Moss alakítja a sorozatban, aki az alakításáért az elmúlt években szinte minden díjat hazavitt: Golden Globe- és Emmy-díjjal is jutalmazták briliáns játékáért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

June is coming. 06.05.19.

Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) által megosztott bejegyzés,

A szolgálólány meséjében Moss nem éppen egy csinos nőt játszik, aminek a rajongók kifejezetten örültek, hiszen a karakterének korántsem kell bombanőnek lennie. Ennek ellenére a valóságban igazán gyönyörű, amit a legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésén is láthattunk: ő volt a hétvégi MTV Movie Awards díjkiosztó gála legszebbje.

Összeállításunkban megmutatjuk, hogy néz ki, amikor nem vérvörös palástot és fehér fejkötőt visel.

Coverfotó és ajánlóképek: Youtube/Hulu.

Ezt is szeretjük