Az Agymenők csúnyácska Amyje a valóságban igazi bombanő - Rá sem ismernél ezen a fotón

Mayim Bialik külsőre alig hasonlít a karakterére.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Agymenők sorozatban nem a szereplők külseje, hanem az elméjük kerül előtérbe, így aztán nem is szoborszerű férfiak és bombázó nők a főszereplők. Legalábbis, ami a karaktereiket illeti, a valóságban ugyanis klasszisokkal jobban néznek ki a sorozat sztárjai, mint a kamerák előtt.

Így néz ki a valóságban a széria Amyje

A sorozat Amyje, akit Mayim Bialik alakít, nem a legcsinosabb a lányok közül. Az ormótlan cipői, oversize kardigánjai, lenyalt haja és szemüvege mögött azonban egy igazán dögös nő rejtőzik, aki csak annyiban hasonlít a karakterére, hogy ő is doktori címet szerzett, és szintén neurobiológusnak tanult a UCLA Egyetemen. Emellett hárfázni is megtanult, hála a szerepének, ugyanis úgy gondolta, hitelesebb lesz az alakítása, ha valóban ő játszik a hangszeren.

Azonban külsőleg nem sok hasonlóságot vélünk felfedezni közöttük, Mayimot még a legnagyobb rajongók is alig ismernék fel az utcán, annyira másképp néz ki, mint a sorozatban. A képeit elnézve meg nem mondanánk, hogy már 42 éves, ráadásul két tizenéves fiú édesanyja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’ve been very vocal about living with a variety of mental health challenges. I choose to write about them for @groknation and to share very openly about them on YouTube. I’ve been inspired and supported by @namicommunicate, which is a great resource for information and support if you know someone with mental health issues. I’ve also been inspired by my friend @itswilwheaton to be #stigmafree and to support others in the public eye who bravely share about how mental health challenges do not discriminate. My family has been touched and affected by every diagnosis there is. We need to support each other to get help and find support. Sending you all strength and hope today and always. 💕 #worldmentalhealthday

mayim bialik (@missmayim) által megosztott bejegyzés,

Mayim egyébként gyereksztárként kezdte a filmes karrierjét, szerepelt a Szépség és a szörnyeteg, a Barátnők, a Doogie Howser sorozatokban is, sőt, még saját szériája is volt, a Blossom. Ebben egyébként az Agymenők Leonardje, Johnny Galecki alakította Blossom szerelmét, Jasont, úgyhogy ők már hosszú évek óta ismerték egymást, mielőtt az Agymenőkben együtt dolgoztak volna.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük