Donald Trump durván beszólt Harrynek és Meghannak: szerinte ezért megy tönkre a házasságuk
Donald Trump ismét beszólt Harry hercegnek és Meghan hercegnének.

harry-és-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry hercegről és Meghan hercegnéről sokaknak megvan a véleménye, többekből szimpátiát váltott ki, miután a házaspár úgy döntött, új életet kezd az Egyesült Államokban, bátornak gondolták őket amiatt, hogy ki mertek szakadni a királyi család protokollszabályokkal teli világából, másokban viszont ez a döntésük felháborodást keltett, mert szerintük ez tiszteletlenség a királynőre nézve.

Donald Trump az utóbbi csapatot erősíti a véleményével, a volt amerikai elnök legfrissebb interjújából a The Sun brit lap szemlézett.

Donald Trump beszólt Harry hercegnek és Meghan hercegnének

Trump a britek egyik legnépszerűbb médiaszemélyének, Piers Morgannek adott exkluzív interjút, a beszélgetés során szóba került Sussex hercege és hercegnéje is. A volt amerikai elnök szokásához híven nem rejtette véka alá a véleményét. Harryről úgy véli, hogy egy papucs lett belőle, akit folyamatosan Meghan irányít.

GettyImages-1392461086
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

- Nem rajongok Meghanért, már a legelején is így gondolkodtam róla. Szegény Harryt az orránál fogva vezetik - magyarázta.

Trump tiszteli és kedveli Erzsébet királynőt, akivel volt lehetősége találkozni személyesen is a Buckingham-palotában. Szerinte az uralkodónőnek szigorúbban kellett volna kezelnie Harry és Meghan távozását, ő például még a hercegi címüket is elvette volna tőlük, hiszen nem volt sem ő, sem a felesége hűséges az országhoz, miközben a királynő rendszeresen azt kommunikálja magáról, mennyire elkötelezett az Egyesült Királyság iránt.

- Azt hiszem, Harry annyira tiszteletlen volt a hazájával szemben, pedig Anglia egy nagyszerű ország.

Az is elkeserítette, hogy Sussex hercege nem jelent meg a Fülöp herceg emlékére megszervezett szertartáson, amit idén márciusban rendeztek meg a westminsteri apátságban.

Donald Trump nem rejtette véka alá a véleményét Harry hercegékről.
Donald Trump nem rejtette véka alá a véleményét Harry hercegékről.
Fotó: Kevin C. Cox / Getty Images Hungary

Arról is kifejtette a véleményét, miért gondolja azt, hogy Harry és Meghan a jövőben elválnak.

- Tudni akarom, mi fog történni, amikor Harry úgy dönt, elege van abból, hogy főnökösködnek felette. Vagy talán amikor Meghan úgy dönt, hogy jobban tetszik neki egy másik pasi. Tudni akarom, mi fog történni, ha véget ér, oké. Nem maradnak együtt. Én ezt így gondolom, mindig is nagyon jól előre jeleztem a dolgokat, ahogy ezt te is tudhatod. Szinte mindent megjósoltam. Vége lesz, és csúnyán ér majd véget a házasságuk.

Azon is elgondolkodott, ha majd elválnak, vajon Harry térden csúszva visszatér-e Londonba, vagy sem.

Monica Lewinsky napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted Monica Lewinsky friss fotóit.

Ezt is szeretjük