Ők a királyi család dögös ikerpárja: Diana hercegnő unokahúgai merész ruhákban pózoltak

Lady Amelia és Eliza Spencer kicsit még hasonlít is Diana hercegnőre.

Diana hercegnő unokahúgai, az ikrek, Amelia és Eliza
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő öccsének, a nála három évvel fiatalabb Charles Spencer grófnak hét gyermeke született három házasságból. 

1989-ben nősült meg először, első felesége  Victoria Lockwood volt. Négy gyermekük született, Lady Kitty 1990-ben, az ikrek, Lady Eliza és Amelia 1992-ben, egyetlen fiuk, Louis 1994-ben jött a világra. 

Diana hercegnő unokahúgai, az ikrek, Amelia és Eliza

A most 30 éves ikerpár, Lady Eliza és Amelia szülei éppen Diana hercegnő 1997-ben bekövetkezett tragikus halálakor váltak el. 

Édesapjuk, Charles Spencer 2001-ben nősült meg másodjára, ekkor Caroline Freud-ot vette nőül. Két gyermekük született, 2003-ban Edmund, 2006-ban Lady Lara. 2007-ben ez a házasság is válással végződött. 

Spencer grófja legutóbb 2011-ben nősült, harmadik felesége Karen Gordon. Egy gyermekük született, Lady Charlotte Diana 2012-ben, aki Diana hercegnő után kapta a nevét. 

Lady Amelia és Eliza Spencer sosem éltek visszafogott életet, szeretnek szórakozni, gyakran jelennek meg vörös szőnyeges eseményeken, divatbemutatókon. Mindkét nő nagyon csinos, ráadásul az arcvonásaikban jól látható a szívek királynője is. Imádják a dögös, merész és szexi ruhákat, gyakran pózolnak ilyenekben a kamerák előtt. 

Képes összeállításunkban megnézheted a királyi család dögös ikerpárjának legszexibb képeit! 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük