Ő a Poirot sztárjának ritkán látott felesége: Sheilával 46 éve élnek házasságban

A Poirot-t alakító David Sushet abban a pillanatban szerelmes lett, ahogy először megpillantotta Sheilát.

poirot-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

David Suchet kapta 1989-ben Hercule Poirot szerepét az Agatha Christie: Poirot című sorozatban, ami 2013-ig futott, és 13 évadot élt meg. 

A sorozatsztár a magánéletében is sikeres, gyönyörű feleségét, Sheila Ferrist 1972-ben ismerte meg. Elmondása szerint szerelem volt első látásra.

David Sushet, vagyis Poirot felesége

David Sushet csupán 26 éves volt, amikor 1972-ben először megpillantotta a csodaszép Sheila Ferrist. A férfi azonnal beleszeretett a nőbe, aki ezt eleinte nem viszonozta. A színész azonban nem adta fel, hosszas udvarlás után sikerült elcsábítania egy randira Sheilát. Ettől a naptól kezdve egy pár voltak. 

David Suchet és felesége, Sheila
David Suchet és felesége, Sheila
Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

Négy évvel később, 1976-ban örök hűséget esküdtek egymásnak, 46 éve élnek boldog házasságban. Két gyerekük született, fiuk, Robert 1981-ben jött a világra, lányuk, Katherine pedig 1983-ban. Előbbi katonai pályát választott, utóbbi fizikoterapeuta lett. 

1972 óta elválaszthatatlanok
1972 óta elválaszthatatlanok
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images Hungary

David Sushet legutóbb akkor adott hírt magáról és Sheiláról, amikor 2021 végén elkapták a Covidot. Szerencsére nem lett komoly bajuk, megúszták enyhe tünetekkel. 

- Szia mindenki! Köszönöm szépen a kedves üzeneteket! A Covid-tüneteim enyhék voltak. 23-áig vagyok karanténban, Sheila 25-éig. Szerencsések voltunk. De azért még mindig nagyon figyelünk. Könyörgöm, mindenki más is tegyen így - írta a színész Twitter-oldalán.

 Felismered a Poirot sztárját fiatalkori fotóján?

David Suchet 18 évesen lett színész, ekkor lett egy színház társulatának állandó tagja. Ezzel egy időben drámatagozaton tanult egy iskolában. Egész pályájára jellemző volt, hogy kaméleonként bújt a különböző karakterek bőrébe. A harmincas éveiben ráadásul sűrű, fekete hajjal és nagy szakállal ismerték a nézők.

Cover: GETTY IMAGES HUNGARY

Ezt is szeretjük