David Copperfield 29 évvel fiatalabb menyasszonyával mutatkozott - Az illuzionista kedvese barna szépség
David Copperfield 2014-ben kérte meg gyönyörű kedvesét, de nem sietik el a házasságot.

David-Copperfield-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Copperfieldről bátran kijelenthetjük, hogy a világ legnagyobb illuzionistája. Számtalan elismeréssel jutalmazta a szakma, 21 Emmy-díjat tudhat magáénak, 11 Guinness-rekordot állított fel, pályafutása során több mint 40 millió jegyet adott el fellépéseire, ezzel a számmal olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Lady Gaga és Madonna.

Mára a szerelem is megtalálta, sokáig volt agglegény, miután 1999-ben elvált Claudia Schiffer modelltől.

Sokat várt az igaz szerelemre, de végül megtalálta 

2007-ben fordult a szerencséje szívügyekben, ekkor kezdett el járni a modell és cipőtervező Chloe Gosselinnel, aki 29 évvel fiatalabb nála. Kapcsolatuk rácáfolt a nagy korkülönbségről szóló sztereotípiákra, 12 év után is bolondulnak egymásért.

david copperfield and girlfriend
Fotó: Paul Morigi / Getty Images Hungary

Nem csoda, hogy Chloe levette a lábáról a bűvészt, hiszen lélegzetelállító szépség. Ezt a képet a 42. Kennedy Center Honors televíziós eseményen készítették róluk december 8-án, olyan sztárok mellett vonultak a vörös szőnyegen, mint Sally Field vagy Tom Hanks és felesége, Rita Wilson.

Csinos jegyese egy gyönyörű kislánnyal is megajándékozta. Sky kilencéves, nagyon óvják őt a nyilvános szerepléstől, még közösségi oldalaikon sem mutatják meg arcát.

Nem sietik el a házasságot. Bár 2014-ben eljegyezték egymást, még nem álltak oltár elé. A barna bombázó ezt egyáltalán nem veszi a szívére, hiszen odavan kedveséért. 

- Egyszerűen csak boldog vagyok, hogy rátaláltam Davidre, nagyon kevés az olyan ember a világon, mint ő. Több mint harminc évig volt a szakmája csúcsán, azért ez nem akármi. Van egy közös gyermekünk, ami a legnagyobb elköteleződés, nem siettetem a házasságot - mondta az E!Newsnak adott interjújában.

Chuck Norris 23 évvel fiatalabb felesége

Chuck Norris és 23 évvel fiatalabb felesége, Gena O'Kelley 1997-ben ismerték meg egymást, a nő akkoriban modellként dolgozott. Egy étteremben találkoztak legelőször, hamar egymásba szerettek, rá egy év múlva pedig össze is házasodtak. Képes összeállításunkban megnézheted Chuck Norris és felesége legfrissebb képeit.

Ezt is szeretjük