David és Victoria Beckham ezen balhéztak össze: a nyár nagy részét külön fogják tölteni egy bennfentes szerint
David Beckham és Victoria Beckham konfliktusáról rántotta le a leplet egy bennfentes.

david-és-victoria-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham 1997-ben ismerkedtek meg, majd két évvel később összekötötték az életüket. Négy gyermekük született, Brooklyn 1999 márciusában, Romeo 2002 szeptemberében, Cruz 2005 februárjában, Harper pedig 2011 júliusában.

A több mint két évtizednyi együttlétük alatt megéltek rengeteg örömöt, de a hullámvölgyekből sem volt hiány. Nem egy alkalommal pletykálták róluk, hogy a tönk szélére került a házasságuk, és hamarosan elválnak. Bár az utóbbi időszak békésnek volt mondható, a Closer Online-nak egy párhoz közel álló forrás árulta el, mi okozott újabb konfliktust közöttük.

David Beckham és Victoria Beckham konfliktusa

A lap megtudta, hogy az utóbbi hónapokat nehezen élte meg az egykori sztárfocista, azért, hogy kikapcsolódjon, motoros túrát tervez a barátaival, ez viszont nem tetszik a feleségének, emiatt némi konfliktusuk is volt.

GettyImages-51846111
Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

- Davidnek a sűrű időbeosztása ellenére most lett egy kis szabadideje, és kétségbeesetten szeretné ennek egy részét a barátaival tölteni, hogy lazítson kicsit. Sok idejét elvette a munka, és szeretne pihenni végre, de ezt Vic eléggé a szívére vette. Újabb motoros expedícióra készül, ezúttal a Himalája környékén.

A Spice Girls egykori tagjának ezzel a tervvel két fő baja van, egyfelől félti a férjét, veszélyesnek gondolja a himalájai utat, másfelől úgy érzi, semmi időt nem tudnak majd kettesben tölteni a nyáron.

- Elnézve a menetrendjüket és az év hátralévő részét, rájött, hogy a nyár nagy részében külön lesznek, és emiatt nagyon szomorú. Nem akar egyedül maradni a gyerekekkel, és David kockázatos motoros kalandja miatt is aggódik, különösen azért, mert ő is egyre idősödik. Mindent megtesz azért, hogy megakadályozza ezt a tervet, de tart attól, hogy David úgyis elmegy.

GettyImages-1178214566
Fotó: Darren Gerrish / Getty Images Hungary

- Vic nem érti, miért olyan nehéz neki és Davidnek együtt megtervezni a dolgokat, és megpróbálta elmagyarázni neki, hogy a legtöbb házaspár pont így csinálja, erre a férje azzal érvelt, hogy ők mások, mint a többi páros. Sokkal jobban kéne a saját, egyedi életstílusukat követniük és élvezniük.

A forrás azt is hozzátette, Beckham motoros kiruccanása nem lesz válóok, Victoria szerint ketten a legerősebbek, és nem látja értelmét, hogy szétmenjenek. Reménykedik abban, miután David visszatér, ismét lesz elég ideje a családjára.

Victoria Beckham ruhája a fia esküvőjén

Az év esküvőjének számított Brooklyn Beckham lagzija, amit idén áprilisban tartottak meg.

Ezt is szeretjük