Daryl Hannah-t szőke bombázóként ismertük meg a '80-as években: a 60 éves színésznő ma így néz ki
Daryl Hannah a '80-as évek szexszimbólum színésznőjeként vonult be a filmtörténelembe.

daryl-hannah-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvannak a maga szexszimbólum színésznői, akikért férfiak milliói epekednek, és akik stílusukkal és kisugárzásukkal meghatározó alakjaivá válnak az akkori divatnak. 

A ’80-as években rengeteg női sztárt csodálhattak a rajongók. Abban az időben többek között a szőke fürtös, párductestű amazonok hódítottak. Ilyen volt például Daryl Hannah is, aki olyan filmekben ejtette rabul a közönséget, mint a Szárnyas fejvadász, a Csobbanás vagy a Tőzsdecápák.

A 60 esztendős Daryl Hannah így néz ki napjainkban

A gyönyörű sztárt eleinte nem a színjátszás, hanem a táncművészet vonzotta, balerinának készült. Ám az élet más forgatókönyvet tartogatott neki, a chicagói Goodman Színház rendezője, Brian De Palma fedezte fel 18 évesen, aki rögtön be is válogatta az Őrjöngés című darabjába. Ezután nem volt megállás, szárnyra kapta a hírnév. Olyan sztárokkal dolgozhatott együtt, mint Tom Hanks, Michael Douglas vagy Chevy Chase. 

Daryl Hannah 1980-ban és 2018-ban egy filmbemutatón.
Daryl Hannah 1980-ban és 2018-ban egy filmbemutatón.
Fotó: Getty Images Hungary

Gyönyörű külsejével nemcsak a moziba járókat babonázta meg, hanem számos hírességet is sikerült magába bolondítania. Például John Kennedy Jr. szívét is behálózta, akivel 1991-től 1994-ig alkotott egy párt. Bár a kapcsolat mindössze három évig tartott, sem a szakításon, sem egykori szerelme 1999-ben bekövetkezett halálán nem tudta túltenni magát. Annak ellenére, hogy hét éve boldog zenész férje, Neil Young oldalán, közeli ismerősei szerint a mai napig elmereng azon, mi lett volna, ha Kennedyvel sosem mennek szét.

- Neil természetesen, amit csak tehet, megtesz azért, hogy jól érezze magát a felesége, Daryl folyton hangsúlyozza, hogy mennyire imádja az életét Neillel, ám John Jr. mindig kényes téma marad nála - árulta el az OK! magazin informátora.

Az immár hatvanesztendős filmcsillagot sokszor vádolták meg azzal, hogy plasztikai műtétnek vetette alá magát, ám Hannah határozottan tagadja, hogy valaha is kés alá feküdt volna. 

- Persze, néha elkomorodom attól, amit a tükörben látok, de túlságosan gyáva vagyok ahhoz, hogy bármilyen műtétre rávegyem magam. Irtózom az orvosi szikétől, ha nem életbevágóan fontos kezelésről van szó, inkább kerülöm a kórházakat - mondta a Daily Mailnek.

Ahogy a plasztikán, úgy a visszavonuláson sem gondolkozik, pályafutása indulása óta nem telt el úgy év, hogy ne forgatott volna valamit. Az IMDB szerint 2021-ben három produkcióban lesz látható, amelyek közül egyedül a Cosmic Radio elnevezésű drámát mutatták be eddig. A filmezés mellett aktivistaként tevékenykedik, az Instagram-oldalán szinte minden posztjával a környezettudatosságra buzdítja követőit.

Monica Bellucci napjainkban

Amikor a ’90-es években Monica Bellucci feltűnt a vásznon, a mozitermek nézőterén felforrósodott a hangulat. Az olasz származású színésznő vonzereje minden képkockáról sugárzott. Friss képeken mutatjuk, hogy néz ki napjainkban.

Ezt is szeretjük