Monica Bellucci a 90-es évek szexszimbólum színésznője volt - 55 évesen így néz ki

Monica Bellucci megőrizte fiatalságát, könnyűszerrel letagadhatna a korából.

Monica Bellucci 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor a ’90-es években Monica Bellucci feltűnt a vásznon, a mozitermek nézőterén felforrósodott a hangulat. Az olasz származású színésznő vonzereje minden képkockáról sugárzott. Harminc évvel később is pazarul fest, sosem hinnénk el róla, hogy már betöltötte az 55-öt.

Szépségével nagyon fiatalon felhívta magára a figyelmet, mindössze 13 éves volt, amikor elkészült az első fotósorozat róla, de nem kellett sokat várnia a folytatásra sem, kisvártatva meghódította a szépségipart. 

Monica Bellucci 55 évesen

Végül Hollywoodot is levette a lábáról, olyan kasszasikerekben tűnt fel, mint a Mátrix-filmek, a Maléna vagy A passió. A férfiak sem tudtak ellenállni neki, sorban álltak a kegyeit keresve.

Végül Claudio Basso és Vincent Cassel vette le a lábáról, ám mindkét házasság zátonyra futott. Előbbivel négy év után szakított, a színésszel pedig 17 évig tartott a házassága, amelyből két gyerekük született. Azóta újból rátalált a szerelem, Nicolas Lefèbvre oldalán találta meg a boldogságot.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Monica Bellucci az elmúlt években, és stílusából is kaphatsz némi ízelítőt.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük