Cristiano Ronaldót alig ismerni fel: új külsejével borzolta fel a kedélyeket az Instagramon
Cristiano Ronaldo vadonatúj frizurája nem nyerte el mindenki tetszését.

cristiano-ronaldo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány miatt karanténba kényszerülők körében két dolog lett igazán népszerű: az edzés és a drasztikus frizuraváltás. Úgy néz ki, Cristiano Ronaldo is beállt a sorba, nemcsak őrülten igyekszik jó formában maradni, amíg nem állhat újra a pályára, de a külsejét is alaposan megváltoztatta.

A portugál válogatott csapatkapitányáról nyolc nappal ezelőtt derült ki, hogy megfertőzte a COVID-19, miután Portugáliában pozitív lett az egyik tesztjének eredménye. A sztársportoló azonnal visszarepült olaszországi otthonába, hogy megkezdje a gyógyulását.

Cristiano Ronaldo kopasz lett

Rajongói megnyugtatására az Instagramon mutatta meg, mivel tölti az idejét, amíg nem léphet ki a négy fal közül: a róla készült legfrissebb felvételen luxusvillájában látható szobabiciklizés közben. A követői megnyugodhattak, ugyanis kedvencükön semmilyen formában nem látszik a betegség. Frizurájával azonban jócskán felkavarta az állóvizet, ugyanis teljesen kopaszra nyírta a haját.

Új fizimiskája nem aratott osztatlan sikert, bár voltak, akiknek határozottan bejött a váltás, mások teljesen kiakadtak a focista láttán.

„Jézusom! Mégis mire gondolt Ronaldo ezzel a hajjal és alakkal?” - kérdezte az egyik kommentelő.

Mások csak annyit írtak, hogy sokkot kaptak, és szomorú hangulatjelekkel fejezték ki nemtetszésüket.

cristiano-ronaldo-insta
Fotó: Instagram/Cristiano Ronaldo

 A videót egyébként barátnője, Georgina Rodríguez készítette róla. A sztárpár maximálisan betartja az óvintézkedéseket: teljesen elszeparálták magukat egymástól, a felvételeket is tisztes távolságból, a házi edzőterem üvegajtaján keresztül vették fel.

Cristiano Ronaldo bombázó párja

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez 2016 novemberében találkoztak először egymással, azóta is együtt vannak, született egy közös gyermekük, Alana 2017 novemberében látta meg a napvilágot, a barna szépség Ronaldo béranyáktól született gyerkőceit, a tízéves ifjabb Cristianót és a hároméves ikreket, Mateót és Evát is sajátjaként imádja.

Ezt is szeretjük