Lionel Messi felesége barna szépség - Fotókon a sztárfocisták bombázó szerelmei
Lionel Messi és modell párja már ötévesen ismerték egymást.

lionel-messi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Messi, a Barcelona focistája gyönyörű feleséggel büszkélkedhet. Antonella Roccuzzóval már gyerekként is barátok voltak. Az argentin csodacsatár szinte mesébe illő módon ismerte meg szíve választottját. Mindössze ötévesek voltak, amikor először találkoztak, persze ekkor még csak játszópajtásként élvezték egymás társaságát, de ahogy telt-múlt az idő, a szerelem is fellobbant kettejük közt.

Lionel Messi és felesége

Azt nem tudni, hogy kamaszéveik alatt milyen szoros volt köztük a viszony, de az egész biztos, hogy kapcsolatukat a nyilvánosság előtt 2007 óta vállalják. 2017 júniusában álltak oltár elé, az argentin lapok pedig egyenesen az évszázad esküvőjének kiáltották ki a menyegzőjüket.

Ennyi év után is felhőtlenül boldogok, a sztár a MARCA című spanyol hírlapnak nyilatkozott arról, hogy mi az, amit a leginkább nagyra tart modell kedvesében.

- Rengeteg erénye van: ahogy helytáll a mindennapokban, a személyisége, hiszen mindig jókedvű. Illetve csodálatra méltó, ahogy szembenéz egy-egy problémával. Nagyon intelligens az élet minden területén - áradozott a focista.

Képes összeállításunkban megnézheted a legnagyobb futballsztárokat és gyönyörű kedveseiket.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük