Cristiano Ronaldo párja bikinis bombanő: Georgina kerek fenekéről is posztolt

Mutatjuk Cristiano Ronaldo párja, Georgina bikinis fotóit.

cristiano-ronaldo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez 2016 novemberében találkoztak először egymással, azóta is együtt vannak, született egy közös gyermekük, Alana 2017 novemberében látta meg a napvilágot, a barna szépség Ronaldo béranyáktól született gyerkőceit, a tízéves ifjabb Cristianót és a hároméves ikreket, Mateót és Evát is sajátjaként imádja. A 26 éves spanyol-argentin modellre nem véletlen, hogy felfigyelt akkoriban a sztárfutballista, ugyanis Georgina gyönyörű nő.

Cristiano Ronaldo párja így fest bikiniben

Instagram-oldalára gyakran tölt fel bikinis fotókat, nagyon szép alakja van, nőies idomaiért természetesen a sztársportoló is rajong. Látszik, mennyire büszke a testére, formás fenekét sem takargatja. A Women's Health magazin portugál kiadványában elárulta bomba alakjának titkát.

- A balettozás nemcsak az alakomra, hanem a személyiségemre is jó hatással van. Az a fegyelem, amit a tánc megkövetel tőlem, nem csak a testemre hat, a lelkemen is tükröződik - vallotta be.

A tánc mellett rendszeresen végez erősítő gyakorlatokat is, az utóbbi hónapokban szerelme lett az edzője, hiszen a koronavírus miatt hónapokig karanténban voltak. Eleinte nem mert párjával edzeni, mert attól tartott, hogy Ronaldo a sportolói múltja miatt túl szigorú lesz vele, de végül kellemeset csalódott benne, állítása szerint azóta nincs olyan nap, hogy a sportolás terén ne tanulna valami újat. A sok mozgás tényleg meglátszik az alakján. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Georgina Rodríguez bikiniben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük