Az 51 éves Jennifer Lopez merész bőrszettben pózolt: bomba alakjánál festeni se lehetne szebbet

Jennifer Lopez sosem nyúl mellé, ha nőies idomait szeretné hangsúlyozni szexi ruháival.

jennifer-lopez-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez 2020 júliusában ünnepli 51. születésnapját, ám a friss fotóit elnézve senki nem hinné el a valódi korát. A népszerű énekesnő és színésznő sokat is tesz a megjelenéséért, rengeteg edzéssel tartja formában magát, nincs olyan ruha, ami ne mutatna jól bomba alakján.

Jennifer Lopez merész bőrszettet húzott

Instagram-oldalára szerdán töltött fel egy nagyon dögös képet, ami nagy sikert aratott a rajongók körében. Egy merész bőrszettet vett fel a fotósa kedvéért, mellé egy pár magassarkút viselt, amit ő maga tervezett. Közel egy nap leforgása alatt több mint egymillió lájk érkezett a felvételre, a pozitív kommentekből is sokat kapott. Mindenki dicsérte, hogy mennyire fantasztikusan fest a mai napig.

Nem szégyenlős a kamerák előtt, gyakran mutatja meg merészebb énjét. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Jennifer Lopez legdögösebb szettjeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük