Az 50 éves Catherine Zeta-Jones bikinis képét agyondicsérték: még most is irtó dögös

Catherine Zeta-Jones fekete bikiniben szelfizett.

catherine zeta-jones cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones, a '90-es évek szexszimbóluma a mai napig remek formában tartja magát, korából bátran letagadhatna pár évet.

Az ötvenéves sztárt az utóbbi években általában káprázatos estélyi ruhákban és sikkes szettekben láthatták a rajongók, manapság ritka, ha többet megmutat magából. Közösségi oldalára, ha merészebb képeket is rak ki magáról, azoknak zöme a húszas vagy harmincas éveiben készült róla. Nem csoda, hogy bikinis fotójával sokakat meglepett.

Catherine Zeta-Jones bikinis fotóját dicsérték a rajongók

Bár csak a felsőteste látszik, de még így is nagyon dögös lett ez a bikinis szelfi a rajongók szerint: "még most is olyan gyönyörű nő vagy", "igazi kortalan szépség", "ez aztán szexi kép lett rólad" - írták a dicsérő kommenteket.

Bikinis tartalmat utoljára 2016-ban osztott meg, akkor csak a lábai és a hasa látszódott, ez a felvétel akkor úgyszintén nagy sikert aratott, viszont többen megjegyezték, kár, hogy teljes alakos képet nem oszt meg a közösségi oldalán.

2017-ben a W Magazine megkérdezte, mégis mi a szépségének titka, akkor elmondta, sok vizet iszik, az alkoholra nemet mond, emellett szigorúan odafigyel, milyen ételeket fogyaszt. A gyulladás elleni étrend híve. Nemet mond a cukorra, a fehér lisztre, a feldolgozott húsokra, illetve a gyorséttermek kínálatára. A rendszeres testmozgás is az élete része, azt vallja, a változatosság híve, nem csak egyfajta edzést végez.

- Imádok úszni, teniszezni, szobabiciklizni, de gyakran sportolok az otthoni edzőtermemben, illetve a sztepptánc is kedvencem - mesélte.

Sabrina Salerno bikinis fotói

A '80-as évek imádott énekesnője, Sabrina Salerno gyakran mutatja meg bikinis alakját. A huszonévesek is irigykedhetnek rá.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük