C. C. Catch a 80-as évek dögös sztárja volt - 55 évesen is bombázó
Így festenek napjainkban a '80-as évek legszexisebb énekesnői.

c.c.catch-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a ’80-as évek popkirálynőjére, Caroline Catharina Müllerre, ismertebb nevén C. C. Catchre? A holland-német énekesnő olyan dalokkal ostromolta a slágerlistákat, mint az I Can Lose My Heart Tonight vagy a Soul Survivor. Nagyon fiatalon, mindössze 21 évesen került a reflektorfénybe, nem akárki fedezte fel, mint a Modern Talking egyik tagja, Dieter Bohlen. Az énekes sokáig egyengette útját, de az évek során megromlott viszonyuk.

Sikere, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt. Dieter Bohlen nélkül kiadott kislemezei nem arattak átütő sikert a zeneiparban, így egy időre visszavonult a show-bizniszből. Visszafogott életet élt, és férjhez ment egy londoni jógatanárhoz. 

2003-ban tért vissza új albummal, ami a Shake Your Head címet viselte, azonban a korábban átélt átütő siker ezúttal váratott magára. Újdonsült népszerűsége a pár éve kitörő ’80-as, ’90-es évek iránti nosztalgiahullámnak köszönhető, napjainkban is aktívan koncertezik, rengeteg retró buliba hívják fellépni.

A szőke ciklon 55 évesen is bomba formában van. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki a legszexisebb retró énekesnők napjainkban.

Ezt is szeretjük